Om oss

Har du någon fråga till oss?

Om BG Institute

Vi håller dig uppdaterad

BG Institute erbjuder dig de bästa kurserna och seminarierna inom de mest aktuella rättsområdena med hjälp av Sveriges främsta föreläsare. Genom att alltid sätta kundernas behov och önskemål i centrum har vi vuxit till att bli marknadsledande inom juridisk utbildning. Genom omfattande marknadsundersökningar och genom att lyssna på era behov anstränger vi oss alltid extra för att se till att vårt utbud är det bästa och mest aktuella på marknaden.

Som Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar vet vi att ni ställer höga krav på vårt kursutbud och vår kvalitet. Ju högre krav som ställs på er, desto högre mål sätter vi på oss själva – att vi ska producera de mest aktuella juridiska utbildningarna som har en direkt koppling till ert dagliga arbete.

BG Institute är certifierade av SAUF- Sveriges auktoriserade utbildningsföretag. SAUF kvalitetssäkrar utbildningsföretag i samarbete med Bureau Veritas. Auktorisationen är en garanti för yrkesskicklighet och god kvalitet och är till för dig som köpare av utbildning att värdera våra tjänster.

Så här bokar du

I ovanstående sökfunktion kan du söka fram rätt seminarium via månad, ort, rättsområde, föreläsare eller valt sökord. För ytterligare hjälp klicka på läs mer så kommer du till vår bokningsguide.

Läs mer

Kvalitet betyder mycket för oss!

BG Institute är medlemmar i SAUF- Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretag. SAUF kvalitetssäkrar utbildningsbranschen genom ett antal kriterier vi som medlemmar måste uppfylla. Auktorisationen är en garanti för hög kvalitet och seriös yrkesutövning och är till för dig som köpare av utbildning att värdera våra tjänster mot. Kontakta oss så kan vi berätta mer om vad detta innebär!