Praktiska detaljer

Har du någon fråga till oss?

Så här bokar du

Bokningsguide

Steg 1

Till höger kan du söka fram ett seminarium som passar dig med hjälp av olika kriterier. Du kan söka fram seminarium antingen per månad, ort, rättsområde, föreläsare eller valfritt sökord.

Steg 2

Sökträffarna visas med en kort översikt bestående av rättsmråde, titel, föreläsare, tillfälle och längd. Om du vill ha mer information om en specifik utbildning klicka på "Läs mer" så kommer du vidare till en mer utförlig beskrivning av innehållet. Om du vill boka direkt så tryck på "Boka"-knappen.

Steg 3

Om du trycker på "Läs mer" kommer du till en utförlig beskrivning av utbildningen. Där kan du se detaljer, innehåll samt även program för utbildningen. Du kan välja att spara ned beskrivningen som en PDF-fil eller skriva ut direkt från hemsidan genom att trycka på de olika märkta knapparna. Om du vill tillbaka till föregående sida så tryck på "tillbaka" alternativt kan du gå vidare till nästa sökträff genom att trycka på "nästa". Du kan även gå vidare till boka.

Steg 4

När du tryckt på "boka" knappen kommer du till vår bokningssida. Där kan du se valt seminarium och välja kurstillfälle genom att markera i cirkeln bredvid rätt tillfälle. Under "uppgifter" väljer du hur många platser du vill boka samt fyller i olika uppgifter. De uppgifter som är markerade med en * är obligatoriska. Observera att namn på kontaktperson inte behöver vara namn på deltagare utan det fylls ipå nästa sida. När informationen är korrekt ifylld klicka på "Nästa".

Steg 5

Här fyller du i namn på deltagare, e-post, om kallelse ska skickas till deltagare samt eventuell övrig information. När allt är klart klicka på "Skicka bokning".

Steg 6

Här ser du att bokningen är skickad och kan skriva ut ett kvitto på genomförd bokning. Bekräftelse och faktura skickas till den som är anmäld som kontaktperson inom kort.

Om det finns några oklarheter eller frågor är du välkommen att ringa oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs och boka.

Du kan självklart även boka en plats till våra juridiska utbildningar på följande sätt:
• Genom att ringa oss på 08-579 366 00
• Genom att faxa oss på 08-667 97 60

Så här bokar du

I ovanstående sökfunktion kan du söka fram rätt seminarium via månad, ort, rättsområde, föreläsare eller valt sökord. För ytterligare hjälp klicka på läs mer så kommer du till vår bokningsguide.

Läs mer

Kvalitet betyder mycket för oss!

BG Institute är medlemmar i SAUF- Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretag. SAUF kvalitetssäkrar utbildningsbranschen genom ett antal kriterier vi som medlemmar måste uppfylla. Auktorisationen är en garanti för hög kvalitet och seriös yrkesutövning och är till för dig som köpare av utbildning att värdera våra tjänster mot. Kontakta oss så kan vi berätta mer om vad detta innebär!