Guide: Undvik bokföringsbrott - Sigurd Elofsson tipsar! -  BG Institute

Sök utbildningar

Guide: Undvik bokföringsbrott – Sigurd Elofsson tipsar!

18 september 2019

BokföringsbrottBokföringen är en av de viktigaste delarna för att en affärsverksamhet ska kunna fungera på korrekt sätt. Det är ett arbete som är ständigt pågående och som alltid måste utföras med största noggrannhet. Osäker på hur? Hämta vår bokföringsguide!

Sigurd Elofsson har trettio års erfarenhet som revisor och har under denna tid arbetat med utredningar, metodutveckling och utbildningar med fokus på bokföring i allmänhet och bokföringsbrott i synnerhet. När Sigurd inte är och håller föreläsningar hos oss hittas han på PWC där han är verksam inom bolagets juristenhet.

Tillsammans med bokföringsexperten Sigurd Elofsson har vi på BG Institute tagit fram en bokföringsguide, som behandlar bokföringen i fyra huvuddelar som alla är av likvärdig vikt för en komplett bokföring. Enligt Sigurd själv begås nio av tio bokföringsbrott utan avsikt att göra orätt av den enkla anledning att man helt enkelt inte vet vad som är fel i bokföringen. Med denna bokföringsguide hoppas vi att du som till vardags arbetar med bokföring ska få ny kunskap, eller en nyttig repetition, som krävs för att upprätta en fullgod bokföring och på så sätt undvika dyrbara misstag.

Hämta guiden

Hämta guiden genom att fylla i den e-postadress i fältet nedan. När du klickat på ”Ladda ned” kommer du att få länken till din PDF.


  • Genom att fylla i din e-postadress och klicka på ”skicka” samtycker du till att Blendow Group använder dina personuppgifter i marknadsföringssyfte. Vi kan komma att använda din e-postadress för att inhämta andra allmänt tillgängliga personuppgifter (fullständigt namn samt telefonnummer till arbetet). När du klickar på ”skicka” godkänner du att vi kan komma att kontakta dig via e-post och telefon med erbjudanden om våra produkter kopplade till juridisk information och kompetensförsörjning. Du kan alltid ändra dig och dra tillbaka ditt samtycke genom att antingen avregistrera dig via länken i de utskick du får, eller genom att höra av dig till dataskydd@blendow.se. Personuppgiftsansvarig är Blendow Group AB (556744-7858). Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här: integritetsskyddspolicy.