Sök utbildningar

Digitala utbildningar

25 mars 2020

BG Institute erbjuder en rad digitala utbildningar inom juridik. Flexibla kurser som gör att fler har möjlighet att medverka – men med samma höga kvalitet som en traditionell utbildning.

Alla våra digitala kurser hittar du här!

Vi erbjuder digitala utbildningar inom en rad områden. Juridik är ett av våra specialämnen, men vi utbildar även inom så skilda områden som fastighet, bygg och entreprenad, ledarskap och HR samt skatt och ekonomi.

Digitala utbildningar med blended learning

Blended Learning är ett utbildningskoncept som är en blandning av olika lärmiljöer och mycket flexibelt. Metoden är en kombination av traditionella utbildningsmetoder och digitala aktiviteter. Syftet är att öka deltagarnas engagemang och förbättra deras prestationer.

Konceptet blended Learning går ut på att deltagaren ser inspelade föreläsningar på film och därefter svarar på ett quiz som visar att deltagaren tillgodogjort sig innehållet i e-learningen. Ett mycket bra sätt att komma förberedd till de traditionella utbildningstillfällena.

Breda digitala utbildningar

Våra digitala utbildningar spänner över ett lika stort område som de fysiska kurserna – här finns något för alla branscher och alla behov. Vill du veta mer om våra digitala utbildningar så rekommenderar vi att du tar en titt bland våra kurser – där finns alla möjligheter att hitta kursen som ger dig nya insikter och ny inspiration i ditt arbete.

För att du som kund ska kunna välja ett utbildningsupplägg som passar just dig så finns våra digitala utbildningar i flera format. Endagskurser, kurser som löper över flera dagar, kurser som är företagsanpassade och kurser som kombinerar traditionell fysisk utbildning med digitalt lärande (blended learning). Dessutom har vi kurser som är enbart digitala, våra populära e-kurser som du kan läsa mer om här.

Föreläsare av toppklass

Våra digitala utbildningar håller självklart lika hög kvalitet som våra traditionella kurser. Föreläsarna är Sverigeelit inom sina respektive områden och det digitala utbildningsmaterialet är noga kvalitetskontrollerat. Våra kurser inom juridik uppfyller Advokatsamfundets kvalitetskrav – vilket innebär att du kan tillgodoräkna dig utbildningstimmarna som advokat.

Vårt utbud av digitala utbildningar och kurser täcker alla aktuella områden inom juridik, men vi utbildar även HR-ansvariga, revisorer, entreprenörer och personer inom byggbranschen. Ledarskapskurser med tonvikt på psykologi, kommunikation och förhandlingsteknik är en annan viktig del av detta. Detta breda utbud har gjort oss till en ledande aktör inom digital utbildning och en stark partner till jurister, chefer och ledare inom såväl näringsliv som offentlig sektor.

Ge dig chansen att utvecklas

Redan idag erbjuder vi möjligheter till bättre affärer, effektivare resursplanering och mer strategisk kompetensförsörjning. Även fortsättningsvis ska vi leda utvecklingen och vi ska vara det självklara valet när det gäller privata digitala utbildningar inom våra specialområden.