Sök utbildningar

E-kurser

25 mars 2020

Vill du vidareutbilda dig inom juridik, ledarskap eller något annat av våra specialämnen? Men tiden räcker inte till eller du har inte möjlighet att vara på plats för en fysisk utbildning? Då är en e-kurs hos på BG Institute passa bättre.

Du kan konsumera en e-kurs när och var du vill. Lyssna och lär dig nya saker samtidigt som du sitter på tunnelbanan, kör ett pass på träningscykeln eller förbereder middagen. Alla våra e-kurser hittar du här!

Kurser i tre olika format

Våra e-kurser kommer i tre olika format, uppdelat efter längden på föreläsningarna. Dessa är inspelade och en, två eller tre timmar långa, beroende på innehåll. Oavsett längd och innehåll så kan du räkna med att föreläsarna är bland de bästa i Sverige inom sina respektive ämnen. Alla våra kurser avslutas med ett läxförhör i form av ett digitalt quiz där vi säkerställer att du inte har missat något väsentligt i föreläsningen. Men missar du någon fråga i quizet så är det ingen fara, du kan titta på föreläsningarna hur många gånger du vill. Våra e-kurser uppfyller advokatsamfundets krav.

Några fördelar med att vidareutbilda sig i en e-kurs:

  • Du kan planera din egen tid. Oavsett om du är en morgon- eller kvällsmänniska så kan du genomföra kursen när du är på hugget och som mest effektiv. Om du exempelvis är förälder med småbarn så kan det vara svårt att hitta tid för en kurs. Med hjälp av vår e-kurs så kan du möjliggöra detta, flexibiliteten är stor!
  • Bekvämligheten är en annan stor fördel, en e-kurs kräver ingen startsträcka. Du behöver bara kliva upp ur sängen och sätta dig vid datorn så är du redo att inleda dagens kurs. För många är dessutom det för många en avstressande miljö där det är lättare att koncentrera sig.  
  • Dessutom sparar man in på resorna då man kan göra kursen i sin helhet där hemma.

Ett brett utbud kurser

Vi har ett brett utbud kurser i juridik, ledarskap. Hos oss på BG Institute kan du lära dig hur du i rollen som advokat blir bättre på att övertyga en domare, du kan lära dig mer om familjerätt eller lära dig att bli en bättre förhandlare.