Sök utbildningar

Hur hanterar vi coronaviruset?

11 mars 2020

Spridningen av Coronaviruset har de senaste veckorna tagit sig till Europa och nu även till Sverige. För oss som utbildningsarrangör har detta inneburit vissa förändringar för att i största möjliga mån värna våra kunders och vår egen hälsa.

Vi på BG Institute tar spridningen av coronaviruset, Covid-19, på allvar. Vi håller oss hela tiden uppdaterade och följer myndigheternas rekommendationer.

För att minska risken för såväl smittspridning som oro, och för att inplanerade kurser inte ska utebli, erbjuder vi deltagarna möjligheten att delta på ett flertal kurser via livelänk. Detta innebär att du som inte kan, vill eller får resa eller delta på fysiska kurser kommer att kunna ta del av kursen från den ort du befinner dig på. Alla livesändningar hittar du här.

Uppdatering 2020-03-27:

Under en presskonferens idag meddelades att allmänna sammankomster med mer än 50 personer förbjuds från den 29 mars.

På BG Institute har vi sedan början av mars begränsat antalet deltagare på våra kurser för att minska smittspridningen. Dessa nya riktlinjer är således inget som påverkar våra kurser då majoriteten av våra kursdeltagare numer deltar via våra livesändningar.

Vi fortsätter arbeta aktivt för att behålla kvalitén på våra kurser och kommer fortsatt att följa utveckling och anpassa våra kurser därefter.

För allas skull rekommenderar vi dig som varit eller haft nära kontakt med någon som de senaste två veckorna rest i något av de av Folkhälsomyndigheten utpekade riskområdena att delta via livelänk.