Sök utbildningar

Hur hanterar vi coronaviruset?

25 augusti 2020

Spridningen av covid-19 har påverkat samhället i stort med restriktioner och rekommendationer för att förhindra smittspridning. Vi på BG Institute har givetvis anpassat oss till rådande förhållanden för att värna våra kunders hälsa och tillhandahålla bästa möjliga service.

För att kunna erbjuda en bra och säker kursupplevelse erbjuder vi numera även möjlighet att delta på distans. Majoriteten av våra utbildningar sänds digitalt via livelänk, med möjligheten att även titta i efterhand. Under livesändningen har du också möjlighet att interagera med föreläsaren och få svar på dina frågor löpande.

Distansdeltagandet har under våren varit mycket uppskattat av våra kunder och vi fortsätter därför även att tillhandahålla denna service framåt.

Många av våra deltagare vill naturligtvis alltjämt medverka på kursen i våra utbildningslokaler och den möjligheten kvarstår givetvis. Antalet fysiska platser är dock reducerad jämfört med tidigare för att skapa ett tryggt avstånd mellan alla kursens deltagare.

Maila oss därför på kursinformation@bginstitute.se om du önskar delta fysiskt, så vi kan placera alla på ett säkert sätt.

Vi utför även följande:
– Uppmanar alla att hålla avstånd vid incheckning och pauser
– Daglig rengöring av alla ytor
– Handsprit och munskydd finns tillgängligt
– Fika och frukost har individuellt förpackade matvaror så långt det är möjligt. Lunch serveras på restaurang i anslutning till aktuell utbildningssal

Genom att följa rekommendationer, hålla avstånd och visa respekt för våra medmänniskor kan vi gemensamt skydda oss. Om du inte känner dig frisk så ber vi dig att följa utbildningen via livesändning eller i efterhand. Uppdaterad information finns på www.folkhalsomyndigheten.se.