Avtal, skatter, anställda och risken för konkurs - experterna om "coronajuridiken" -  BG Institute

Sök utbildningar

Avtal, skatter, anställda och risken för konkurs – experterna om ”coronajuridiken”

26 maj 2020

Corona har vänt upp och ned på mycket i samhället, så även inom juridiken. Vad är det som gäller avtalsrättsligt, skatterättsligt, arbetsrättsligt och insolvensrättsligt? Och vad innebär egentligen regeringens krispaket rent konkret?

Webbinariet sändes den 1 april. Längden på webbinariet är ca. 60 minuter.

BG Institute är Sveriges största privata utbildningsinstitut inom juridik och vi har samlat fyra av landets främsta experter inom respektive rättsområde som ska reda ut de rättsliga frågorna i en paneldiskussion. Vi kommer bland annat att gå igenom verkliga och formella misstag och fallgropar och hur man undviker dessa och vilka risker som finns.

Frågorna är inte bara viktiga utan också nödvändiga för att många människor, företag och hela samhället ska lyckas ta sig igenom den pågående krisen. Med anledning av detta och den situation som nu råder livesände vi denna paneldiskussion den 1 april. Diskussionen pågår i cirka en timme och under dess gång ger experterna svar på de frågor som ställdes av de som deltog vid livesändningen.

De experter som kommer medverka i diskussionen är professor Christina Ramberg, advokat Åsa Erlandsson, advokat Hans Renman och auktoriserad skatterådgivare Urban Kardvik. Paneldiskussionen leds av Dagens Juridiks före detta chefredaktör Stefan Wahlberg.