BG Institute har fått en makeover

Sök utbildningar

BG Institute har fått en makeover

8 mars 2017

Nu har vi lanserat en uppdatering av vår hemsida. Förutom en ny grafisk profil är den största förändringen att du har lättare tillgång till de utbildningar, nyheter och den information som passar just dig.

Vid lunch den 1 mars gick den uppdaterade versionen av bginstitute.se online. Den största uppdateringen, förutom en ny grafisk profil, är ett nytt gränssnitt som gör det möjligt för dig som besökare att bättre anpassa din sökning av utbildningar efter ditt behov och yrkesområde.

När du valt en av de fyra inriktningarna Advokater och juristerLedarskap, HR och personal , Fastighet, bygg och entreprenad eller Skatt, revision och ekonomi  får du ett målgruppsanpassat utbud av kurser och artiklar som berör din bransch.

Vi har även uppdaterat våra föreläsarsidor för att du enkelt ska kunna hitta de kurser som vi anordnar med din favoritföreläsare, och de föreläsare som håller utbildningar inom din bransch.

På våra fullbokade kurser har du möjlighet att anmäla ditt intresse i de fall det öppnas upp nya platser, och du kan även anmäla ditt intresse till tidigare anordnade kurser som just nu inte har något framtida kursdatum – allt för att vi ska kunna fånga upp våra kunders intresse på bästa sätt.

För dig som är intresserad av att hålla dig à jour med såväl kurser som evenemang, frukostseminarier och nyheter kopplat till vårt utbud har vi skapat ett socialt medieflöde som visar nyheter på Facebook, Twitter och Instagram. Bäst koll får du om du anmäler dig till våra nyhetsbrev.

Välkommen att utforska nya bginstitute.se!


För mer information kontakta:
Michelle Baumann, marknadsansvarig
BG Institute
Tel: 0735 – 18 61 51
Mejl: michelle.baumann@blendow.se