BG Institutes julgåva 2019 - var med och bidra du också!

Sök utbildningar

BG Institutes julgåva 2019

20 november 2019

Julen börjar närma sig med stormsteg. Vi kan börja se fram emot tid med familj, vänner, julmat och kanske en julklapp eller två. Det är iallafall så många av oss tänker om julen, men allas jul ser inte ut på samma sätt.

Fattigdom, sjukdomar och orättvisor är inslag som tyvärr är alltför vanligt förekommande i världen idag. Mycket gott görs för att göra vardagen bättre för alla i samhället, men det går alltid att göra mer och vi på BG Institute vill vara med och bidra. Tillsammans med er, våra kunder, vet vi att vi kan göra skillnad!

Den här julen skänker vi 300 kr för varje kursplats som bokas mellan 20 november och 24 december. När du gör din bokning, via telefon eller direkt här på vår hemsida, kommer du att få välja att skänka bidraget till antingen Barncancerfonden, Suicide Zero, Plan International eller Läkare utan gränser. Julgåvan gäller alla våra kurser som bokas till ordinarie pris under perioden. Ditt bidrag kommer automatiskt att läggas i potten för den organisation du väljer och sedan överlämnas när perioden är över.

Passa på att stärka din egen kompetens samtidigt som du bidrar till en bättre jul för alla. Välj det område som stämmer bäst in på dig nedan och hitta alla våra kurser.

HR och ledarskap | Fastighet- och byggbranschen | Skatt och ekonomi | Advokater och jurister

Tillsammans bidrar vi till en bättre värld.
 

Julgåva 2019