Vi vill att du som kund till oss ska kunna välja det utbildningsupplägg som passar bäst för just dig och din organisation. Vi har endagskurser, kurser över flera dagar, företagsanpassade kurser och kurser som kombinerar både fysiska och digitala moment. Vi har dessutom kurser som inte bara delvis utan helt och hållet sker digitalt, våra e-kurser.

Blended learning och e-kurser

Våra digitala utbildningar kommer i två olika varianter. Dels genom konceptet blended learning, dels genom e-kurser. De digitala utbildningarna håller samma höga kvalité som de utbildningar vi har i våra lokaler, ute på stan eller på din arbetsplats. De uppfyller dessutom Advokatsamfundets kvalitetskrav på e-kurser och kan således tillgodoräknas till utbildningstimmarna för dig som är advokat.

Självklart spänner våra digitala utbildningar över ett lika brett område som de fysiska kurserna – här finns något för alla branscher!

Högkvalitativa kurser

Hög kvalité är A och O för oss. Vi strävar alltid efter att uppnå högsta möjliga kvalité i alla våra kurser. Som medlemmar i Almega kan både vi och du som kund vara säker på att våra kurser ligger på en hög nivå. Vårt medlemskap innebär att vi uppfyller branschens krav på kvalité och säkerhet. Kurserna uppfyller olika aktörers utbildningskrav, såsom bland annat Advokatsamfundet och FAR.