”Fråga Fredric” – frukostseminarium inom familjerätt

Sök utbildningar

”Fråga Fredric” – frukostseminarium inom familjerätt

8 juni 2017

Favoriten är tillbaka i slutet av juni! ”Fråga Fredric” – vårt årliga frukostseminarium inom familjerätt med advokat Fredric Renström.

Inför sommaruppehållet och för att ge oss alla något att fundera på i hängmattan etc. vill vi ge dig möjlighet att träffa Fredric Renström och ställa dina specifika frågor till honom. Som praktiker har du här ett ypperligt tillfälle att få svar på krångliga (eller lätta) frågor inom nationell, internationell och ekonomisk familjerätt.

Fredric Renström är en av Sveriges främsta experter inom familjerätt. Fredric är advokat och partner på Lindskog Malmström advokatbyrå och en mycket aktiv och uppskattad föreläsare.

Den 21 juni kl. 08.30 bjuder vi på frukost och diskussioner med kollegor, i en (o)ordnad form med Fredric Renström i spetsen. Missa inte möjligheten att få svar på dina frågor – av Fredric och kollegorna i branschen. Seminariet sker under frukosten och pågår 1 timme.

Antal platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller.  Kom förberedd och anmäl gärna i förväg om du vill ställa frågor, så att vi också kan förbereda Fredric. För att försäkra dig om en plats, mejla din anmälan och dina frågor till: michelle.baumann@blendow.se


När: 08.30 – 09.30, onsdag den 21 juni 2017

Var: Humlegårdsgatan 14, 6 tr, Stockholm


Varmt välkommen!