Guide: Att leda på distans -  BG Institute

Sök utbildningar

Guide: Att leda på distans

6 maj 2021

Att leda en grupp på plats och på distans är två olika saker. I vår guide med Lasse Frisk får du praktiska råd som gör ditt distansledarskap lättare!

Att leda en arbetsgrupp eller en hel arbetsplats har för många visat sig vara en större utmaning när det måste ske på distans. Hur skiljer det sig åt och vad måste du som ledare förändra för att ditt ledarskap ska nå hela vägen fram? Hur upprätthåller men engagemang, arbetsglädje, trygget och samhörighet när man inte längre får ses?

Vi har tillsammans med ledarskapsexperten Lasse Frisk tagit fram en guide som visar hur du som chef eller ledare smidigt kan utveckla ditt ledarksap med några enkla knep!

HÄMTA GUIDEN

Hämta guiden genom att fylla i din e-postadress i fältet nedan. När du klickat på ”Ladda ned” kommer du att få länken till din PDF.


  • Genom att fylla i din e-postadress och klicka på ”Ladda ned” samtycker du till att Blendow Group använder dina personuppgifter i marknadsföringssyfte. Vi kan komma att använda din e-postadress för att inhämta andra allmänt tillgängliga personuppgifter (fullständigt namn samt telefonnummer till arbetet). När du klickar på ”skicka” godkänner du att vi kan komma att kontakta dig via e-post och telefon med erbjudanden om våra produkter kopplade till juridisk information och kompetensförsörjning. Du kan alltid ändra dig och dra tillbaka ditt samtycke genom att antingen avregistrera dig via länken i de utskick du får, eller genom att höra av dig till dataskydd@blendow.se. Personuppgiftsansvarig är Blendow Group AB (556744-7858). Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här: integritetsskyddspolicy.