Höstsäsongen är officiellt igång! -  BG Institute

Sök utbildningar

Höstsäsongen är officiellt igång!

31 augusti 2018

Under sommaren har utbildningslokalerna här på BG Institute genomgått en förvandling. Väggarna har målats om, golven har bytts, nya möbler är på plats och en helt ny utbildningslokal har byggts. Nu kan vi äntligen välkomna våra kunder till ”nya” BG Institute.

I tisdags höll vi den första kursen i en av våra renoverade lokaler här på Humlegårdsgatan i Stockholm. Föreläsare i kursen var Henrik Ladström, som passade på att berömma renoveringen när vi var uppe och träffade honom i fikapausen.

Under hösten kommer ungefär 80 kurstillfällen att hållas här i de nya lokalerna, bland annat i den helt nya lokalen, Chicago, med plats för 24 personer. Några av de kurser som kommer att gå i våra nyrenoverade lokaler i Stockholm är:

  • Att övertyga i rättssalen, en juridikkurs med retorisk inriktning som går den 14 september. Kursen leds av advokaten Henrik Olsson Lilja som har flera års erfarenhet som försvarsadvokat och vet hur man lägger fram sina argument på ett korrekt och trovärdigt sätt.
  • Aktiebolagsrättsliga nyckelfrågor, även detta en juridikkurs. Föreläsare är Erik Nerep som ger en heltäckande överblick av de vanligast förekommande frågorna som kan uppkomma i ett aktiebolag. Dessa är de frågor som man kanske borde ha koll men som lätt glöms bort, därför finns Erik Nerep till din hjälp och reder ut frågetecken till utropstecken. Kursen går i Stockholm den 26 september.
  • Den 4 oktober har vi äran att få Erik Nerep till oss återigen, men denna gång för kursen Värdeöverföringar, lån och säkerheter i aktiebolag. Detta är en kurs med ekonomisk och skatterättslig inriktning som tar avstamp i ABL 17-21, ett rättsområde som är snårigt även för den med erfarenhet på området.

Vi på BG Institute är oerhört glada över att ha nya, fräscha lokaler och ser verkligen framemot en höst full av nya erfarenheter och bekantskaper. Hoppas vi ses!