Erbjudande till alla nya kunder - koden sommar2024 ger 30 % rabatt på din första bokning och gäller hela kursutbudet

Inspelning: Vilka krav ställer DORA på organisationer?

Under detta webbinarium får du en översikt över de krav som DORA (Digital Operational Resilience Act) ställer på organisationer och hur reglerna kan följas i praktiken.

Webbinariet fick 4.4 av 5 ⭐ i betyg av de deltagande

DORA börjar gälla den 17 januari 2025 och träffar både företag inom den finansiella sektorn och bolag som levererar så kallade IKT-tjänster (dvs. informations- och kommunikationsteknik-tjänster) till den finansiella sektorn. För att säkerställa att just din verksamhet är redo för det nya regelverket är det hög tid att skapa en god förståelse för vad DORA innebär, vad som måste göras och säkerställa att ni får nödvändiga rutiner och processer på plats innan januari 2025.

🔗Vill du fördjupa dig? Kursen Digital Operational Resilience Act (DORA)  kommer gå mer på djupet kring vad DORA innebär och hur din verksamhet kan förbereda sig.

Här kan de ta del av presentationen som PDF.

Målgrupp:

Webbinariet riktar sig till dig som ansvarar för finansiell eller försäkringsverksamhet eller är IKT-leverantör till sådan verksamhet, oberoende av roll. DORA är relevant för flertalet olika funktioner inom ditt bolag så vi uppmuntrar alla som arbetar med compliance, legal eller informations- och cybersäkerhet att delta.

Dela sidan

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE