Vi företagsanpassar din nästa internutbildning

Söker du skräddarsydd utbildning för dig och dina medarbetare? Då har du hittat helt rätt, BG Institute anpassar utbildning efter ditt företags önskemål. Vi är bäst på juridik, HR, fastighet och skatt. Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Vi har internutbildningar inom juridik, HR, fastighet och skatt

På BG Institute jobbar vi bara med högsta kvalitet. Vårt mål är att leverera dig det bästa och det senaste inom varje utbildningsområde som vi utbildar inom. Det är ytters viktigt för oss att du lämnar en av våra utbildningar med kunskaper som hjälper dig och ditt företag i ert arbete framåt.

Vi går på djupet med våra utbildningar och tar fram det där lilla extra som andra anordnare inte kan. Våra deltagare upplever att BG:s utbildningar ger en klar effekt när de kommer tillbaka till jobbet.

Våra föreläsare

Våra föreläsare är hängivna jurister, HR-människor och ledare med rätt bakgrund för att kunna ge ditt företag vad ni behöver. Gedigen branscherfarenhet är ett av de många kraven som vi på BG Institute ställer på våra föreläsare. Vi kräver också att de har fingret mot pulsen och kontinuerligt håller sig uppdaterade med det senaste in deras utbildningsområden.

Populära företagsanpassade utbildningar:

  • Förhandlingsteknik
  • Att leda på distans
  • Presentationsteknik
  • Entreprenadavtalets svåra frågor
  • Entreprenad- och konsulträtt

Så går en skräddarsydd utbildning till:

Det är tillsammans med dig och dina kollegor som ni berättar för oss vad organisationen behöver bli starkare på. Våra föreläsare anpassar sedan innehållet just för dig och ditt företag.

Vi skapar förutsättningarna du behöver för dig och dina kollegor. Genom teoretiska exempel, hämtade direkt från verkligheten, har vi tagit fram material och föreläsningar som ger ditt företag den praktiska kunskapen som ni behöver.

Internutbildningar kan hållas på plats hos ditt företag i era lokaler eller hos oss i våra välskötta utbildningslokaler.

Vi erbjuder också möjligheten att köra helt på distans och livesända utbildningen.

Om oss

Blendow Group AB, org. nr 556744-7858, Humlegårdsgatan 14, 114 46 Stockholm,
är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker
med anledning av din förfrågan. Behandlingen sker i enlighet med Blendow Groups vid var tid gällande integritetsskyddspolicy.

Kontakt - Organisationsanpassade utbildningar