Jämställdhet DIY: Expertens tips till arbetsgivare -  BG Institute

Sök utbildningar

Jämställdhet DIY: Expertens tips till arbetsgivare

27 november 2018

I ett kommande reportage i Kompetens får du bekanta dig med Viktoria Saxby, expert på jämställdhet och mångfald. Viktoria är aktuell som föreläsare i Affärskritisk jämställdhetsarbete, tillsammans med föreläsarkollegorna Ulrika Wennerklint och Petter Flink.

I reportaget berättar Viktoria om sin syn på jämställdhet- och mångfald. Hon bemöter vanliga missuppfattningar om att arbeta med jämställdhet och vad hon tror att dessa beror på. Du får också ta del av hennes tankar om varför fler arbetsgivare borde ta jämställdhetsfrågor på större allvar samt hur arbetstagare, arbetsgivare och hela organisationen vinner på att jobba för ökad jämställdhet. Inte minst rent ekonomiskt. Håll utkik efter Kompetens #6.

I följande guide har vi samlat Viktorias tips till de arbetsgivare som vill revitalisera sitt jämställdhetsarbete utifrån ett affärskritiskt perspektiv. Varsågoda!

HÄMTA GUIDEN

Hämta guiden genom att fylla i din e-postadress i fältet nedan. När du klickat på ”Ladda ned” kommer du att få länken till din PDF.


  • Genom att fylla i din e-postadress och klicka på ”skicka” samtycker du till att Blendow Group använder dina personuppgifter i marknadsföringssyfte. Vi kan komma att använda din e-postadress för att inhämta andra allmänt tillgängliga personuppgifter (fullständigt namn samt telefonnummer till arbetet). När du klickar på ”skicka” godkänner du att vi kan komma att kontakta dig via e-post och telefon med erbjudanden om våra produkter kopplade till juridisk information och kompetensförsörjning. Du kan alltid ändra dig och dra tillbaka ditt samtycke genom att antingen avregistrera dig via länken i de utskick du får, eller genom att höra av dig till dataskydd@blendow.se. Personuppgiftsansvarig är Blendow Group AB (556744-7858). Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här: integritetsskyddspolicy.