Kostnadsfri e-kurs - Korttidsarbete och permittering i ”coronapaketet” -  BG Institute

Sök utbildningar

Kostnadsfri e-kurs – Korttidsarbete och permittering i ”coronapaketet”

27 april 2020

Coronakrisen ställer stora delar av svenskt näringsliv på sin yttersta spets. För att ge livskraftiga företag möjlighet att överleva krisen har regeringen infört ett tillfälligt ”stödpaket” som ger arbetsgivare möjlighet att permittera sina anställda genom så kallat korttidsarbete.

Denna e-kurs med Åsa Erlandsson, arbetsrättsexpert vid Setterwalls advokatbyrå, tar fokus på vad stödpaketet innebär i praktiken. Hur fungerar detta praktiskt och hur ser rättigheterna och skyldigheterna ut för arbetsgivare och arbetstagare? Vem har rätt att få till stöd, hur bör ansökan utformas och vilka misstag och fallgropar bör man undvika? Och vad händer om ett företag får nej på sin ansökan?

Fyll i din mail nedan för att ta del av e-kursen utan kostnad. En länk till e-kursen skickas direkt till dig!


  • Genom att fylla i din e-postadress och klicka på ”skicka” samtycker du till att Blendow Group använder dina personuppgifter i marknadsföringssyfte. Vi kan komma att använda din e-postadress för att inhämta andra allmänt tillgängliga personuppgifter (fullständigt namn samt telefonnummer till arbetet). När du klickar på ”skicka” godkänner du att vi kan komma att kontakta dig via e-post och telefon med erbjudanden om våra produkter kopplade till juridisk information och kompetensförsörjning. Du kan alltid ändra dig och dra tillbaka ditt samtycke genom att antingen avregistrera dig via länken i de utskick du får, eller genom att höra av dig till dataskydd@blendow.se. Personuppgiftsansvarig är Blendow Group AB (556744-7858). Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här: integritetsskyddspolicy.