Nomineringarna till årets jurist har utsetts och bland de sju kandidaterna återfinns bland annat två föreläsare på BG Institute.

På BG Institute jobbar vi alltid med de främsta föreläsarna och experterna för att garantera högkvalitativa utbildningar till våra kursdeltagare. Vi är därför både stolta och glad att ha två av de nominerade till Årets jurist som föreläsare hos oss.

 

Karin Roberts är advokat vid Delphi Advokatbyrå och  är specialiserad inom konkurrensrätt och regulatoriska frågor. Hon är vidare ansvarig för Stockholmskontorets pro bono och för Dephis engagemang i Stadsmissionen, Nolla utanförskapet och Ung talang. I samband med sin nominering nämner Karin att hon vill vara en röst för barn och ungdomar som riskerar att möta motgångar eller för vilka det inte är lika självklart att satsa på egna drömmar.

Karin håller, tillsammans med Helene Andersson ett kostnadsfritt webbinarium om konkurrensrätt redan 26 oktober. Föreläsarna tar inget betalt för kursen utan i stället ges arvodet till Stockholm Stadsmission. Anmäl dig till webbinariet HÄR.

Föreläsarna håller även en uppföljningskurs i mars 2023. Klicka HÄR för att komma till utbildningen!

 

Fredrik Bergman, jurist och chef för centrum för rättvisa. Fredrik har bakgrund från advokatbyrå och som hovrättsassessor vid Svea hovrätthar samt en masterexamen i konstitutionell rätt från Havard Law School.

Centrum för rättvisa är Sveriges ledande organisation för fri- och rättigheter och har unik erfarenhet av prejudikatprocesser i de högsta juridiska instanserna. Centrum för rättvisa har vunnit 22 fall i de högsta juridiska instanserna i Sverige och i Europa, varav tio i Högsta domstolen.

Vill du ta del av Fredriks kurser behöver du inte vänta, utan kan ta del av vår e-kursserie i processföring redan nu:

Huvudförhandlingen i tvistemål

Förberedelsen i tvistemål

Vill du läsa mer om samtliga nomineringar? De hittar du HÄR.

Dela sidan

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE