Utbildning inom skatt, revision och ekonomi

Skatt, revision och ekonomi

Nyhetsbrev

Vill du ha information gällande nya kurser och spännande erbjudanden?

BG Institute

Hur hanterar vi coronaviruset?

Vi följer rekommendationer, håller avstånd och visar respekt för våra medmänniskor.

Läs mer

Kompetenshöjande kurs för ekonomichef

Höjd kompetens för ekonomichefer med hjälp av våra högkvalitativa kurser. Vi har ett brett utbud av utbildningar som passar dig med ekonomiskt ansvar på en arbetsplats. Vår målsättning är att erbjuda kurser som ger goda juridiska kunskaper för att säkerställa att effektiva beslut tas på arbetsplatser och att besluten följer gällande lagar och regler.

Med våra kurser och föreläsningar kan du som är ekonomichef även få svar på en rad frågor som kan vara viktiga i ert löpande och strategiska ekonomiarbete. Kontinuerlig fortbildning hjälper dig att bli en ännu viktigare resurs i företagets ekonomiska planering och i den dagliga verksamheten.

Ta gärna en titt på våra ledarskapskurser som kan hjälpa dig att bli vassare i allt från förhandlingsteknik till ledarskap på distans – något som är högst aktuellt i dagsläget.

Kurs för revisor & bokföringsansvarig

Som revisor eller ansvarig för bokföringen på ett företag så är du även ansvarig för att hålla dig informerad om den senaste utvecklingen på ekonomiområdet. Varje år uppdateras regler och lagar kring bokföring och redovisning. Många företagare tar hjälp med bokföringen av just denna anledning för att vara säkra på att rätt beslut tas i verksamheten. Områdena revision och bokföring är komplexa och kräver att man lägger ner tid och engagemang för att följa med och för att kunna känna sig säker på att man erbjuder rådgivning som följer gällande regler. En duktig revisor eller bokföringsansvarig arbetar även proaktivt och erbjuder rådgivning som ger bästa möjliga ekonomiska förutsättningar för den organisation som det handlar om.

Är du revisor är en kurs hos oss på BG Institute en god investering för att både höja din kompetens och hänga med i utvecklingen. Vår målsättning är att erbjuda kurser för olika branscher då det bland annat kan finnas skillnader i reglerna om det handlar om digitala tjänster eller fysiska produkter samt om det handlar om nationell eller internationell handel.

Aktuellt