Topp 5: Vanliga misstag inom rekrytering - hämta din digitala PDF här

Sök utbildningar

Topp 5: Vanliga misstag inom rekrytering – hämta digital PDF här!

11 december 2018

I Kompetens #6 listar Josefin Malmer och Ann-Christine Stafwerfeldt fem vanliga misstag inom rekrytering. Nu kan du hämta topplistan som digital PDF. Klicka här eller på bilden nedan.

Det finns en uppsjö av undersökningar och artiklar som pekar på att den största utmaningen för HR är att attrahera rätt kompetens. Enligt statistik lyckas 58 % av större företag inte med sin rekrytering. En felrekrytering kan kosta uppemot 700 000 kr sett till både faktiska plus ”dolda” kostnader. Säkerställ att du undviker vanliga misstag, fällor och fallgropar i din rekryteringsprocess.

I ett samarbete med Josefin Malmer och Ann-Christine Stafwerfeldt från Home of Recruitment ger vi  två utmärkta kurser för dig som vill bli bättre på att rekrytera rätt på rätt sätt utan att lägga ut dyra pengar på dyra uppdrag till externa konsulter. Home of Recruitment är nämligen ett rekryteringsföretag som utmanar branschen med den bärande tanken att utbilda, träna och förse personalansvariga med professionell rekryteringskompetens, så att den alltid finns tillgänglig inhouse. På så sätt kan du minska risken för felrekryteringar som i genomsnitt kostar uppemot 700 000 kr. Dessutom ger det din verksamhet bättre möjlighet att eftersträva ökad mångfald och att rekrytera tätare samman med verksamhetens värderingar och kultur.

Lär dig rekrytera professionellt, se våra aktuella kurser om rekrytering:
Talent Acquisition – hur rekryterar du effektivt, rättvist och med talangerna i fokus?
Talent Acquisition – Fördjupning

 

Topplista: Vanliga misstag inom rekrytering BG Institute