Vår återkommande och uppskattade nyhetsdag för dig som jobbar med arbetsrättsliga frågor, med ständigt nöjda och återkommande deltagare. BG Institute har privilegiet att som kursledare ha en av de bästa arbetsrättsadvokaterna i Sverige, Åsa Erlandsson, som kommer att uppdatera dig med det senaste inom arbetsrätten.


Kursdeltagare har vid senaste genomförandet givit kursen snittbetyget 6,83 av 7,0 ⭐

För dig som missade kursdagen finns möjlighet att ta del av den som e-kurs.


I e-kursen får du en bred uppdatering inom arbetsrätten och en särskild fördjupning inom de områden som är mest aktuella. Du får kunskap om den allra senaste lagstiftningen inom arbetsrätten och hur du tillämpar den i ditt arbete.

E-kursen ger dig en överblick av vad som är på gång inom det arbetsrättsliga området, med ett mycket praktiskt perspektiv. Vi pratar om ”hard facts” som nya lagar, regler och rättsfall. Men vi pratar också om trender på arbetsmarknaden och givetvis behandlas även nya LAS.

Advokater, ombudsmän, förbundsjurister, bolagsjurister, förvaltningsjurister och andra jurister som arbetar med arbetsrättsliga frågor.

Är ni flera från organisationen som är intresserade av denna kurs? Läs här för mer information om våra organisationsanpassade utbildningar.

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

8.900 kr (exkl. moms)

Ingår i Kompetenspaket

Läs mer

Denna e-kurs är en klippt 5h lång version av kurstillfället som livesändes den i november 2022. E-kursen avslutas med kontrollfrågor för att säkerställa din nyvunna kunskap från kursen. E-kursen är tillgänglig till och med den 31 januari 2022.

FÖRELÄSARE

presentation-board 4
 Image of
Åsa Erlandsson
Advokat
Läs mer