Bli bättre på att förstå och hjälpa människor med psykisk ohälsa
I detta webbinarium får du en överblick över de vanligaste formerna av psykisk ohälsa. Webbinariet riktar sig till chefer, HR och andra som arbetar med människor. Du får kunskap om den vanligast förekommande psykiska ohälsan och dess uttryck vilket kommer att öka din förmåga att på bästa sätt hjälpa de drabbade och anpassa insatserna.
För att förstå, möta och hjälpa en person som mår dåligt behöver du veta vad svårigheterna beror på. Under en tvådagarskurs i höst går Michael Rangne, överläkare, specialist i psykiatri och utbildad i kognitiv psykoterapi, igenom de vanligaste tillstånden, bland annat depression, ångest, ADHD, autism och narcissism. I webbinariet ger han en överblick av de vanligaste tillstånden för att du redan nu lättare ska kunna förstå och hjälpa drabbade medmänniskor du möter på jobbet och privat. Målet med höstens utbildning är att förmedla de kunskaper du behöver för att känna dig trygg i mötet med alla du möter, och redan efter detta webbinarium kommer du att ha kommit en bit på vägen.
Under webbinariet berör vi dessa punkter:
- En översikt över några vanliga psykiska sjukdomar och personlighetsavvikelser.
- En översikt över hur du kan hantera några av dessa avvikelser hos personer du möter.
- En översikt över hur några av dessa störningar påverkar personens sätt att tänka och handla.
Målgrupp:
HR-strateger och HR-ansvariga, personalchefer, personalansvariga, ledare och chefer. Webbinariet är även intressant för dig som arbetar med människor i en annan roll där du har nytta av bättre förståelse för de uttryck psykiska störningar kan ta sig.
Vill du fördjupa dig ytterligare?
Den 11-12 september kommer Michael Ragne att hålla i sin populära tvådagarskurs Psykiatri för beslutsfattare, du kan läsa mer om den här.
Frågor om kursen?
Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakt: Kontakta oss
ANMÄLAN
Ingår i Kompetenspaket
Webbinariet kommer att livesändas den 4 maj klockan 12:00 – 13:00. Under webbinariet har du även möjlighet att ställa frågor till föreläsarna via chatt.