Detta är dagen för dig som snabbt och enkelt vill uppdatera dig på det senaste inom ledarskapsforskningen. Du får dessutom ta del av helt nya verktyg för att vässa ditt ledarskap ytterligare.

Dagen börjar med en översikt av den senaste forskningen och hur du kan tillämpa den på optimalt sätt. Sedan går vi igenom de bästa och mest beprövade modellerna för hållbara beteendeförändringar. Det som kallas för OBM – Organizational Behavior Management.

Du får också testa några nya tekniker och finslipa dem för att kunna använda dem direkt.

Eftermiddagen inleder vi med att lära oss att hantera och förebygga problem på arbetsplatsen. Det kan vara samarbetsproblem, besvärliga medarbetare och chefer eller psykisk ohälsa. Här får du också bra tekniker med dig för att kunna agera mer proaktivt och proffsigt framöver. Vi avslutar dagen med att summera och säkerställa att du verkligen vässat ditt ledarskap!

Som deltagare får du kunskap om

Kursen ger dig helt nya kunskaper för att skapa ett hållbart ledarskap. Därtill kommer du få ett antal bra verktyg inom förändringsledarskap. Kursen bygger på att du har gedigna baskunskaper inom ledarskap så se dagen som ett tillfälle att boosta dina ”skills” inom ledarskap och på så sätt kan du agera än mer precist i dina kommande ledarskapsinteraktioner. Det som är extra bra med chefsdagen är att dessa kunskaper kommer du ha stor nytta av även privat. Du kommer få med dig ett antal ”lifehacks” som du kan använda direkt efter kursen.

Målgrupp:

Chefer

Viktigt att man har baskunskaper inom ledarskap då det inte är en grundkurs utan mer ett avancerat upplägg där kursledaren kommer att gå direkt på de svåraste delarna av ledarskap.

Denna kurs bygger på vår nya utbildningsform, blended learning. Som deltagare kommer du, innan själva fysiska kursdagen, få en extra timmes digital e-learning med avslutande kunskapsfrågor. Den digitala timmen har du även möjlighet att genomföra var du vill, när du vill och hur du vill. Syftet är att på ett mer pedagogiskt sätt förbereda dig inför det fysiska kurstillfället så att du kan få ut mer av kursen som sådan.

Se trailer för kursen nedan:

Kursprogram

 • 08.30-09.00

  Inskrivning och frukost.

 • 09.00-10.15

  Pass I
  Genomgång av senaste forskningen och bakgrund till eventuella problem på arbetsplatsen. Vi berör också change management och du hanterar förändringar på bästa sätt.

 • 10.15-10.30

  Fikapaus

 • 10.30-11.45

  Pass II
  OBM – Organizational Behavior Management

 • 11.45-12.45

  Lunch (ingår i priset).

 • 12.45-14.15

  Pass III
  Besvärliga medarbetare och chefer. Hantera och förebygga psykisk ohälsa.

 • 14.15-14.30

  Fikapaus

 • 14.30-16.00

  Pass IV
  Fler tekniker och metoder för att vässa ditt ledarskap.

 • 16.00-

  Kursen avslutas.