Digitala kurser från nu och framåt – få tillgång till över 200 kurser!

Kompetenspaket – digitalt. Livesändningar, webbinarier och e-kurser i ett paket.

Det är var det heter – du får obegränsad tillgång till våra livesändningar och e-kurser till och med den 31 december 2021. Detta innefattar nyhetsdagar, en- och tvådagarskurser* samt webbinarier och e-kurser från alla olika områden vi erbjuder kurser inom.

BG Institutes livesända kurser räknas som vanliga kurser enligt Advokatsamfundet. Läs mer här!

Livesändningar är de kurser som också går som vanliga fysiska kurstillfällen och således har ett specifikt datum då de genomförs. Efter en livesändning genomförts kommer du att kunna se den inspelade kursen igen hur många gånger du vill i 30 dagar. Genom livesändningarna är du inte bara åskådare utan du har möjlighet att aktiv delta via en chattfunktion där du både kan interagera med andra kursdeltagare och ställa frågor till föreläsaren. Fördelarna med livesända kurstillfällen är många. Några av dem är att du kan gå kursen där du är utan behöva lämna arbetsplatsen eller ditt hem, du slipper planera kostsamma resor till och från kursorterna och du kan se kursen i efterhand hur många gånger du vill.

Webbinarierna rör vanligtvis särskilt aktuella händelser som vi vill nå ut med kunskap om på ett snabbt och smidigt sätt. Dessa kan då uppkomma med kort varsel, men också planeras långt i förväg då de även kan fungera som en introduktion till en längre kurs som ligger längre fram i tiden. Även under webbinarierna har du  möjlighet att dela aktivt genom chattfunktion.

Våra e-kurser är i regel kortare än livesändningarna, ca. 2-3 timmar långa, och är inspelade sedan tidigare. Detta innebär att du inte behöver förhålla dig till ett visst datum utan kan se en e-kurs när du vill.

Se alla livesändningar här!

Se alla e-kurser här!

Innehållet i kurspaketet är dynamiskt. Det innebär att de kurser som tillkommer efter det datumet du köpte paketet också ingår i ditt paket under förutsättning att de genomförs inom ett år från köpet. Totalt antal kurser är ungefär 130 stycken och där tillkommer fler än ett kurstillfälle för flera av kurserna.

*I det digitala paketet ingår inte tvådagarskurser under ledning av Johan Lagerbielke.

Vill du även kunna delta på de fysiska kurserna? Läs om Kompetenspaketet – Advokat här!