Är du en bra förhandlare? Det är 10 000-kronorsfrågan som alla bör ställa sig. En bra förhandlare är påläst, väl förberedd, trygg i sin sak och redo att bemöta motpartens mothugg och ståndpunkt.

I detta paket ingår följande e-kurser:

  • Förhandlingsteknik – så blir du en vinnare
    I kursen tar vi upp vikten av förberedelsen och psykologin i genomförandet av förhandlingar och vad det ger för praktiska implikationer. Vi går även igenom vad du som förhandlare bör undvika för att inte hamna i fällan och begå de klassiska misstagen.
  • Bemöta fula knep i möten
    Denna utbildning ger dig som deltagare kunskap om vilka strategier vissa personer kan använda sig av för att få dig ur balans vid argumentationer. Det kan exempelvis handla om felaktiga argument eller härskartekniker. Målet är att du ska genomskåda fula knep och härskartekniker så att de inte kan användas emot dig.
  • Effektiv argumentationsteknik
    Om du vill förändra något, få med dig lyssnarna på ett nytt förslag eller få dem att förstå nyttan med någonting så handlar det om att övertyga dem som lyssnar och då är det viktigt att använda rätt argument, på rätt sätt. Så, för att lyckas övertyga krävs eftertanke, rätt förberedelser och sinnesnärvaro så att man kan undvika vanliga misstag.

Paketets syfte:
Att uppnå en förståelse för vad förhandling innebär – en fördelaktig överenskommelse för alla parter, främst dig själv, utan att rubba en god relation. Det ökar effektiviteten, undviker konflikter och skapar en produktiv miljö.

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

2.990 kr (exkl. moms)

Förhandlingsfokus är en del av vårt Ledarskapspaket. I Ledarskapspaketet får du tillgång till tolv stycken e-kurser för endast 9 900 kr.

Läs mer om Ledarskapspaketet.

Se e-kurserna när du vill, var du vill och hur många gånger du vill.