Ett paket bestående av tre e-kurser som guidar dig genom juridiken som rör dig som chef – generella lagar och regler, krav på god arbetsmiljö och hur en anställning ska se ut och förändras över tid.

I paketet ingår följande e-kurser:

  • Arbetsrätt för chefer
    Under denna kurs får du en praktisk överblick över de frågor som vanligtvis uppkommer under anställningen. Vi går igenom skyldigheter samt rättigheter för arbetsgivare och anställda under anställningen.
  • Arbetsgivarens arbetsmiljö- och straffrättsliga ansvarArbetslivets inställning till distansarbete har förändrats mycket under de senaste åren och medvetenheten om arbetsmiljöfrågorna och ansvar kopplat till detta har ökat. Det är av stor vikt att man som arbetsgivare har kunskap om, och koll på hur arbetet på arbetsplatsen – och utanför – kan genomföras utan risk för ohälsa eller skada.
  • Förändring av anställningsvillkor
    Kursen går igenom frågor om hur arbetsgivare kan gå till väga för att genomföra ändringar i anställningsvillkor, vad kan och får arbetsgivaren göra vad gäller exempelvis hemarbete, omplacering, sänkning av lön eller andra förändringar i anställningsförmånerna?

Paketets syfte:
Att säkerställa att företaget följer arbetsrättsliga lagar och för att undvika konflikter på arbetsplatsen. Det hjälper till att skapa en positiv arbetsmiljö och undvika kostsamma rättsliga tvister.

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakt: Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

2.990 kr (exkl. moms)

Juridik för chefer är en del av vårt Ledarskapspaket. I Ledarskapspaketet får du tillgång till tolv e-kurser för endast 9 900 kr.

Läs mer om Ledarskapspaketet.

Se e-kurserna när du vill, var du vill och hur många gånger du vill.