Kompetenspaket – BAS

Obegränsad tillgång till vårt e-kursbibliotek samt en (1) valfri heldagsutbildning.

Med rätt kompetens kan du utvecklas i din roll och bidra till företagets framgång men ofta räcker inte tiden till. Vi vet att det kan vara svårt att förhålla sig till specifika datum och tider och därför erbjuder vi Kompetenspaketet Bas. Paketet passar perfekt för dig som behöver vässa din kompetens på egna villkor och när det passar dig bäst.  

Med Kompetenspaket Bas betalar du en engångssumma och får tillgång till hela BG Institutes e-kursbibliotek under 12 månader. Som innehavare av Kompetenspaket Bas kan du ta del av så många e-kurser och webbinarier du vill, när det passar dig. Dessutom ingår en (1) valfri heldagskurs, på vilken du kan delta fysiskt eller digitalt.   

Vårt e-kursutbud uppgår till 80 kurser och består av allt från inspelningar på en timme till halv-och heldagskurser som är mellan 3–6 timmar. E-kurserna är förinspelade så att du slipper anpassa dig efter specifika datum och i stället kan ta del av kurserna när det passar dig bäst.  

Majoriteten av våra e-kurser avslutas med kontrollfrågor som säkerställer att du tagit del av och förstått kursinnehållet. Dessa e-kurser kan även tillgodoräknas gentemot Advokatsamfundet.  

Vårt e-kursutbud uppdateras ständigt med nya kurser.   

Utöver våra e-kurser har vi även livesända webbinarier. Dessa behandlar vanligtvis aktuella och särskilda händelser som våra experter förmedlar kunskap om på ett förståeligt och smidigt sätt. För att upprätthålla aktualitet uppkommer våra webbinarier oftast med kortare varsel. Deltar du live på webbinariet har du även möjlighet att interagera med föreläsarna och deltagarna via en chattfunktion. 

Våra kurser 

Våra kursutvärderingar, som täcker hela upplevelsen, uppgår till 6,4 av 7. Kurserna hålls alltid av de främsta experterna och kombinerar teori och praktik för att stärka dig och din arbetsplats.  

Frågor om kompetenspaketet?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakt: Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

14.900 kr (exkl. moms)

Vill du få tillgång till hela vårt kursutbud? Läs mer om kompetenspaket – premium här.