Kompetenspaket – Digitalt

Hela det digitala kursutbudet!

Livesändningar, on demand, webbinarier och e-kurser i ett paket.

Det är var det heter – du får obegränsad tillgång till våra livesändningar och e-kurser under en bestämd period. Detta innefattar nyhetsdagar, en- och tvådagarskurser* samt webbinarier och e-kurser från alla olika områden vi erbjuder kurser inom.

Livesändningar är de kurser som sänds i realtid när de genomförs i någon av våra kurslokaler och således har ett specifikt datum då de genomförs. Efter en livesändning genomförts kommer du att få tillgång till en on demand-version av kursen. Denna kan du se igen hur många gånger du vill i 30 dagar. Genom livesändningarna är du inte bara åskådare utan du har möjlighet att aktiv delta via en chattfunktion där du både kan interagera med andra kursdeltagare och ställa frågor till föreläsaren. Fördelarna med dessa livesändningarna är många. Till exempel ges du möjligheten att delta på gå kursen var du än befinner dig utan behöva lämna arbetsplatsen eller ditt hem och du slipper planera kostsamma resor till och från kursorterna.

Webbinarierna rör vanligtvis särskilt aktuella händelser som vi vill förmedla kunskap om på ett snabbt och smidigt sätt. Dessa kan då uppkomma med kort varsel för att vara så aktuella och relevanta som möjligt. Även under webbinarierna har du möjlighet att dela aktivt genom chattfunktion.

Våra e-kurser är i regel kortare än livesändningarna, ca. 2-3 timmar långa, och är inspelade sedan tidigare. Detta innebär att du inte behöver förhålla dig till ett visst datum utan kan se en e-kurs när du vill. Majoriteten av alla våra e-kurser kommer med avslutande kontrollfrågor genomvilka du får möjlighet att säkerställa dina nyvunna kunskaper. Dessa e-kurser med kontrollfrågor är även godkända av Advokatsamfundet som strukturerad utbildning.


Se alla livesändningar och on demand-kurser här!

Se alla e-kurser här!


Innehållet i kurspaketet är dynamiskt. Det innebär att de kurser som tillkommer efter det datumet du köpte paketet också ingår i ditt paket under förutsättning att de genomförs inom den angivna perioden.

Observera att certifieringsprodukter inte ingår i kompetenspaketet.

*I det digitala paketet ingår inte tvådagarskurser under ledning av Johan Lagerbielke.

ANMÄLAN

Pris

29.900 kr (exkl. moms)

Vill du även kunna delta på de fysiska kurserna?

Läs mer om Kompetenspaket – Premium här!

Ämnesområden

Affärsjuridik, Arbetsrätt, Avtalsrätt, Bolagsrätt, Compliance, Ekonomi, Entreprenadrätt, EU-rätt, Familjerätt, Fastighetsrätt, Finansmarknadsrätt, Försäkringsrätt, Förvaltningsrätt, GDPR, HR, Immaterialrätt, Insolvensrätt, IT-rätt, Kommersiell hyresrätt, Ledarskap, Migrationsrätt, Miljörätt, Moms, Offentlig rätt, Offentlig upphandling, Övrigt, Processrätt, Redovisning, Skadeståndsrätt, Skatterätt, Straffrätt, Vattenrätt