Med Kompetenspaketet slipper du stressen och problematiken kring när kursen går, var kursen går och dessutom lägga allt vad avbokningsvillkor heter åt sidan. Planera din kompetensutveckling på en gång genom att inte planera alls – boka alla kurser på en och samma gång.

Med Kompetenspaketet betalar du en engångssumma och får därmed tillgång till hela kursutbudet i ett år framöver. Som innehavare av Kompetenspaktet får du gå hur många kurser du vill och hinner med. Du binder inte upp dig till någon specifik stad, utan har möjlighet att anpassa ditt deltagande beroende på vad som passar dig bäst. Numer är det dessutom möjligt att delta på distans, då i princip alla våra kurser sänds via livelänk.

Utöver alla fysiska kurser inklusive tillhörande livesändningar och blended learning-kurser får du även tillgång till hela utbudet av e-kurser. Ett utbud som växer ständigt med nya intressanta kurser i mindre, mer lättillgängliga format för situationer när tiden är knapp.

Vårt kompetenspaket omfattar samtliga digitala och fysiska kurser i vårt kursutbud och gäller i 12 månader från köpdagen. Med Kompetenspaketet får du med andra ord tillgång till över 200 kurser och mer än dubbelt så många kurstillfällen att välja mellan.

Ditt digitala kursbibliotek

Precis som när du bokar enstaka kurser hos oss kommer du att få ett konto i Learnifier. Learnifier sköter all planeringen och det administrativa åt dig. Du får en kalenderinbjudan med tid och plats för kursen, du får en egen ”kurssida” där all kursdokumentation, information om kursen samt fakta om föreläsaren samlas. Learnifier blir alltså som ditt digitala kursbibliotek med allt du behöver veta om kurser du gått och kurser du har planerade framöver.

Våra kurser

Våra kursutvärderingar, som täcker hela upplevelsen, alltifrån föreläsaren till kurslokalen och bullarna i fikapausen, uppgick under 2019 till i snittbetyget 6,3 av 7. Våra kurser hålls alltid av de främsta experterna på respektive område, däribland Pia Hedberg, Bo Nordlund, Peter Malmqvist och många fler, och har ett tydligt fokus om att du som kursdeltagare ska lämna kursen med nyvunnen kunskap som stärker både dig själv och din arbetsplats.

För mer information

Kontakta din utbildningsrådgivare alternativt maila till marknad@bginstitute.se.

Vill du bara ha tillgång till de digitala kurserna? Läs mer om Kompetenspaketet digitalt – Revisorer & redovisningskonsulter här!