På detta webbinarium jämför vi värderingsmodeller för företag med vad som verkligen betalas för olika företag, både små och stora.

Den naturliga platsen för att mäta detta är börsen, som i Sverige idag är en mycket omfattande marknadsplats med nästan 900 noterade företag. Det gör att det finns många objekt att studera. Eftersom värderingsmodellerna regelmässigt utgår ifrån redovisningen utgör börsgruppen en bra grupp att studera eftersom årsredovisningen är mycket informativ.

Som deltagare får du kunskap om:

Förståelse för hur priset på ett företag kan skilja sig från vad som räknats fram med hjälp av olika värderingsmodeller.

Varför prisnoteringar på en börs också kan vara av värde för den som vill värdera bolag utanför en börs.

Syfte/mål med utbildningen:

Förståelse för varför priset på ett företag kan skilja sig från det värde som räknas fram med hjälp av olika värderingsmodeller.

Målgrupp:

För att du ska få ut så mycket som möjlig av detta webbinarium har vi valt att genomföra det i två olika varianter.

Tillfälle 1
Riktad mot ekonomichefer.
juni 09:00-10:30

Tillfälle 2
Riktad mot revisorer, redovisningskonsulter, rådgivare även andra konsulter och anställda på företagets ekonomiavdelning.
20 augusti 09:00-10:30

Både tillfällen passar dig som arbetar inom ekonomiområdet, både konsulter och anställda på företagets ekonomiavdelning. Och dig som kommer i kontakt med ämnet och behöver veta skillnaden mellan värde och pris på företag.

Den 23 november och 10 december har du även chans att gå vår heldagskurs i samma ämne,  Finansiell analys och företagsvärdering.  Heldagskursen ger dig ökad praktisk kunskap om lönekartläggning som du sedan ska kunna omsätta i praktisk handling på din arbetsplats.

Webbinariet kommer att livesändas den 4 juni kl 11:00-12.30 och 20 augusti 09:00-10:30. Under webbinariet har du även möjlighet att ställa frågor till föreläsaren via chatt. Efter webbinariet får du tillgång till inspelningen i 30 dagar.