Vi alla hamnar då och då i jobbiga, trängda situationer. Det kan vara någon som varit med om en tragedi, du själv som begått ett misstag eller ett möte där mycket står på spel. Hur hanterar du ett sådant läge?

I detta paket ingår följande e-kurser:

  • Konflikthantering på arbetsplatsen
    Konflikter på arbetsplatsen kostar arbetsgivare onödigt mycket pengar. Det uppkommer direkta kostnader i form av sjukfrånvaro och omplaceringar. Dolda kostnader uppstår på grund av att arbetstid går förlorad för att man sysslar med konflikten.
  • Krisstöd efter allvarliga händelser
    I denna kurs får du en övergripande bild av hur människor kan reagera vid en stressfylld situation och hur du som chef eller med personalansvar på bästa sätt kan bemöta dessa individer.
  • Att hantera nervositet
    Under denna e-kurs tar vi upp vad nervositet beror på, om det är bra eller dåligt och framförallt vad du kan göra för att hantera nervositeten – och kanske vända den till din fördel.

Paketets syfte:
Att hjälpa dig minska din nervositet och prestera på topp samt förbereda dig med effektiva metoder på hur svåra situationer på arbetsplatsen. Efter du sett dessa tre e-kurser kommer du med andra ord vara en tryggare ledare.

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

2.990 kr (exkl. moms)

Tuffa situationer och möten är en del av vårt Ledarskapspaket. I Ledarskapspaketet får du tillgång till tolv stycken e-kurser för endast 9 900 kr.

Läs mer om Ledarskapspaketet.

Se e-kurserna när du vill, var du vill och hur många gånger du vill.