Vad du framför i din presentation är givetvis av stor vikt, men hur du ditt innehåll framförs är minst lika viktigt. Lär dig fånga och engagera dina lyssnare på ett snyggt sätt och hälften är redan vunnet.

I detta paket ingår följande e-kurser:

  • Bygg bättre slides
    De allra flesta använder någon typ av visuellt stöd under möten, presentationer och föreläsningar. Dock kan ”slides” både hjälpa och stjälpa; ibland står de i vägen för budskapet. I denna kurs får du tips om vad du kan tänka på när du använder slides i fysiska och digitala möten.
  • Presentationsteknik – grundkurs
    Denna kurs riktar sig till dig som i ditt arbete ofta ställs inför situationer då din förmåga att tala inför grupp och hålla presentationer ställs på prov. Ditt innehåll kan i princip vara vad som helst. Det är huruvida du lyckas engagera, övertyga och inspirera dina lyssnare som i slutändan spelar roll.
  • Att presentera online
    Möten, presentationer och workshoppar hålls numera mer och mer online och formatet bjuder på flera utmaningar. Inte minst när vi kanske inte ser lyssnarna på samma sätt som tidigare. Så, vad fungerar i det digitala formatet jämfört med när man träffas fysiskt?

Paketets syfte:
Genom att förmedla dina tankar och idéer på ett engagerande sätt kan du inspirera och motivera kolleogor och samtidigt öppna upp för kreativitet och initiativ. På detta sätt kan du göra en positiv inverkan och bidra till en ännu mer framgångsrik arbetsplats.

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

2.990 kr (exkl. moms)

Vassare presentationer är en del av vårt Ledarskapspaket. I Ledarskapspaketet får du tillgång till tolv stycken e-kurser för endast 9 900 kr.

Läs mer om Ledarskapspaketet.

Se e-kurserna när du vill, var du vill och hur många gånger du vill.