Varför ska du välja BG Institute? -  BG Institute

Sök utbildningar

Varför ska du välja BG Institute?

3 maj 2021

På BG Institute värnar vi om våra kunder. Vi vill att du ska välja oss för någon av våra många styrkor: digitala lösningar, god service, bra föreläsare och mer där till. Utbildning med BG Institute ska andas kvalitet.

Vidareutveckling, kompetensutveckling som det ibland kallas, är väsentligt för att du ska kunna hålla dig uppdaterad med det senaste. Det är också nödvändigt att våga lära sig nya saker samtidigt som din bransch som andra branscher alltid utvecklas och ställer nya krav på vad du behöver kunna för att vara relevant på arbetsmarknaden.

 

Varför BG Institute?

Med så många val mellan utbildningar och utbildningsanordnare varför ska du välja just BG Institute? Varför finns vi, vad är vårt ”varför”?

Vi finns inte bara för att möta marknadens behov på utbildning, vi finns för att förutse behovet baserat på trender, nyheter och lagstiftning i de många olika branscher vi utbildar inom. Vårt upplägg är en kompetensutveckling som inte bara träffar rätt i tiden utan håller högsta kvalitet möjligt. Vi finns så länge behovet på högkvalitativa utbildningar finns.

 

Våra USP:ar

Helt digitala

Vi är helt digitala, när pandemin väl nått sin ände är vi redo att återigen fylla våra lokaler med alla er kursdeltagare. Till dess är vi helt och hållet digitala. Möjligheten till digitalt deltagande kommer däremot inte försvinna när pandemin gör det, många uppskattar valmöjligheten och därför kommer den att finnas kvar.

 

Ta del av kursen när du vill i 30 dagar

Vi livesänder som sagt alla våra utbildningar, men vi spelar också in dem. Vilket gör att du som deltagare har tillgång till en inspelad version av kursen i 30 dagar efter avslutad kurs. Det betyder att om du får förhinder på självaste kursdagen så kan du alltid se den i efterhand när det passar dig.

 

Bästa föreläsarna

Vi jobbar bara med de främsta föreläsarna i Sverige. Vi ställer höga krav på deras kompetens och pedagogik när vi tar fram en utbildning.

Våra föreläsare

 

Hög kvalitet

Hög kvalité är något som ska genomsyra allt som BG Institute gör. Från våra nyhetsbrev till våra föreläsningar så försöker BG alltid att bli bättre och leverera en känsla av service till våra kunder.

 

Kundservice

Kundservice är viktigt för alla företag, men för oss är det självklart att du som kund står i centrum. Vi är extra måna om våra kunder och om problem uppstår tror vi alltid på att lösa dessa med våra kunder.

 

Vi strävar alltid efter att nå högre

Oavsett hur uppskattade vi är som utbildningsanordnare vi är vill vi alltid bli bättre. I allt vi gör försöker vi att hela tiden lära oss och förfina det vi kan.

Recensera oss gärna på Trustpilot.

 

Företagsanpassade kurser

Har du flera kollegor som vill gå en kurs? Det löser vi! Vi jobbar lösningsorienterat och öppensinnat med att anpassa innehållet specifikt efter ditt företags behov.

Företagsanpassade kurser

 

Vill du utvecklas i din karriär?

Det är klart du vill och vi vill hjälpa dig!

Kika igenom vårt utbud och se om det inte finns något som verkar intressant. Vi tror att efter en kurs med oss kommer du aldrig välja någon annan arrangör än oss.

Hittar du inte det du söker i vårt utbud? Skicka in ditt önskemål på kurs här.