Erik Nerep - föreläsare på BG Institute

Erik Nerep

Professor

Erik Nerep, är jurist och professor i svensk och internationell handelsrätt vid Handelshögskolan i Stockholm. Han är även författare till flera aktiebolagsrättsliga verk.

Erik har föreläst hos BG Institute sedan 2006 och genomfört hundratals kurstillfällen tillsammans med oss. Erik är en av BG Institutes mest uppskattade och populära föreläsare vilket visat sig i våra olika undersökningar såväl som på kursutvärderingar av tidigare deltagare. De olika kurserna som Erik genomfört med oss  har varit tillsammans med andra föreläsare som Rolf Skog, Christina Ramberg och andra experter inom olika rättsområden men många har även varit på egen hand. Eriks expertis är inom affärsjuridik och föreläser inom associassionsrätt, bolagsrätt, aktiebolagsrätt och internationell handelsrätt.

Erik skriver även expertkommentator på Blendow Lexnova och för Dagens Juridiks webb-TV med expertnyheter inom juridik.

Ett exempel på omnämnande från en deltagare är:
”Erik Nerep är lysande som föreläsare. Han är sakkunnig, lugn och rutinerad. Jag kommer ha mycket nytta av kursen. Alla mina kunder har bolag, de har bolagsstämma osv. så vad kursen handlar om berör mig i mitt dagliga arbete. Också viktigt att gå på kurs för att få bekräftat vad man redan vet, uppdatera sig men även lära sig helt nya saker.”

Relaterat

Relaterad information

Advokater och jurister

Nyhetsbrev

Vill du ha information gällande nya kurser och spännande erbjudanden

Fler kurser inom området

Hitta fler kurser inom Advokat och Juridik.

Sök utbildningar