Om BG Institute

BG Institute erbjuder dig de bästa kurserna och seminarierna inom de mest aktuella rättsområdena med hjälp av Sveriges främsta föreläsare. Hos oss får du en bättre upplevelse.

Vi är marknadsledande inom privat utbildning i juridik. Det är en position vi nått genom att alltid sätta våra kunders behov i centrum. Vi genomför kontinuerligt undersökningar, vi lyssnar till dina behov och vi anstränger oss alltid lite extra för att vårt utbud ska vara det bästa och mest aktuella på marknaden. Därför har vi knutit till oss de främsta experterna och specialisterna inom varje område. Vid en kurs hos BG Institute kan du därmed få både senaste nytt, mer djupgående analyser och aktuell kunskap utifrån rättspraxis och fallstudier. Du får även praktiska verktyg och möjlighet till en intressant diskussion.

Att vara Sveriges ledande leverantör av utbildningar i juridikens tecken ställer höga krav på kursutbud, inlärningsmetod och kvalitet.

Som ett led i vårt arbete att behålla vår marknadsledande position har vi implementerat utbildningsformen blended learning. Blended learning är framtidens modell för utbildning och består av traditionella klassrumsmetoder i kombination med digitala element. Det är en utbildningsform som på ett mer pedagogiskt sätt förbereder kursdeltagarna inför kurstillfället samt ger maximal inlärning.

BG Institute är certifierade av Almega Utbildningsföretagen (tidigare SAUF – Sveriges auktoriserade utbildningsföretag). Almega är den enda branschorganisationen som auktoriserar svenska utbildningsföretag. Auktoriseringen är en garanti för yrkesskicklighet och god kvalitet och är till för dig som köpare av utbildning att värdera våra tjänster.

BG Institute är ett affärsområde inom Blendow Group. I gruppen ingår även Blendow Publishing, med bland annat Dagens Juridik och Allt om Juridik, och Blendow Lexnova. Tillsammans står vi för nyhetsbevakning, information och utbildning inom juridik.