Om BG Institute

BG Institute erbjuder dig de bästa kurserna och seminarierna inom de mest aktuella rättsområdena med hjälp av Sveriges främsta föreläsare. Hos oss får du en bättre upplevelse.

BG Institute är en privatutbildningsaktör i absoluta framkant när det kommer till kompetensutveckling inom: HR och ledarskap, skatt och revision, fastighet samt juridik. Det är främst med juridiken som fokus som BG Institute gjort ett namn för sig på den svenska marknaden. Vi är marknadsledande när det kommer till juridikutbildning.

För oss är det av högsta vikt att du som kund blir nöjd med oss som utbildare och med våra tjänster. Detta är något som vi jobbar med i alla led av organisationen. Vi uppskattar verkligen dig som kund. Lämna oss gärna ett omdöme på Trustpilot, du kan verifiera dig med Google, Facebook eller din mejladress.

 

Våra föreläsare

Vi jobbar endast med de främsta föreläsarna inom sina respektive områden för att försäkra oss om att vi alltid levererar högsta kvalitet i samtliga av våra utbildningar. Hög kvalitet är ett ledord som genomsyrar hela BG Institute. Från våra interna processer till våra föreläsningar och hur vi bemöter dig som kund.

 

Vårt utbud

BG Institute utbildar inom fyra utbildningsområden:

HR och ledarskap – här har vi HR- och ledarskapskurser som stärker dig som chef eller dig med personalfrågor. Kurserna på detta block rör sig mellan allt ifrån ledarskapsutbildning, arbetsrätt och LAS-utbildning till utbildningar för hur du som chef leder på distans samt kurser i lönekartläggning.

Fastighet – på detta område har vi fastighetskurser som riktar sig till dig som jobbar med fastighetsfrågor. Exempelvis kan det vara utbildningar i fastighetsjuridik, kurser inom vattenrätt och miljörätt, PBL och andra regleringar.

Skatt, revision och ekonomi – på det här området hittar du ekonomikurser för revisorer, affärsjurister, ekonomer och konsulter. Ett axplock på utbildningar från detta utbildningsområde är: bolagsrätt, affärsjuridik och bokföringskurser. Vi erbjuder också certifiering inom koncernredovisning för dig som är extra skicklig.

Juridik – är vårt största utbildningsområde. Många av våra utbildningar har någon form av juridisk inriktning, även om detta inte gäller alla. Vi ha exempelvis ett par kurser inom retorik, presentationsteknik och personligeffektivitet som riktar sig till alla yrkesverksamma. Men juridikkurser och juridisk inriktning är kärnan i vår verksamhet.

 

Kunskap som gör skillnad

När du går en utbildning hos BG Institute får du djupgående analyser och aktuell kunskap utifrån rättspraxis och fallstudier. Du får även med dig praktiska verktyg och möjligheten att diskutera materialet med utbildare och andra kursdeltagare.