Klippkort

Kompetensutveckling till ett fördelaktigare fast pris för hela organisationen.

Kompetensutveckling till ett fördelaktigare fast pris för hela organisationen.  

Inom en organisation finns oftast olika behov av kompetensutveckling och inte sällan uppstår de oförutsett eller tidigare än planerat. Med Klippkortet på BG Institute bokar ni enkelt upp till 10 utbildningar till ett fördelaktigare pris när behovet uppstår, utan att behöva ta hänsyn till oväntade kostnader.  

Flexibel kompetensutveckling för hela företaget 

Med Klippkortet betalar ni en fast engångssumma och har därmed möjlighet att fördela och välja fritt i vårt kursutbud under 12 månader. Klippkortet är inte bundet till en specifik person utan kan nyttjas enkelt av hela företaget eller organisationen. Flexibilitet är ett av våra ledord och därför erbjuds våra utbildningar både på plats hos oss samt via live länk på distans. Vid bokning av våra kurser erbjuder vi även en inspelad version av kursen i upp till 30 dagar efter livetillfället. Klippkortet motsvarar 10 heldagskurser men går att fördela mellan våra tvådagarskurser, e-kurser och webbinarium.  

Våra kurser 

Förutom ett brett kursutbud som är i ständig utveckling erhåller våra kurser snittbetyget 4,57 av 5. Tillsammans med Sveriges främsta experter strävar vi alltid efter att leverera högsta kvalité och flexibilitet på våra utbildningar.  

Pris 

Med Klippkortet erhåller ni 10 klipp att fördela fritt inom organisationen för 75 000 kr, vilket motsvarar 7 500 kr per kursplats. Våra ordinarie priser på heldagskurser ligger mellan 8900 – 9900 kr. Med klippkortet sparar ni som organisation således upp till 25 000 kr för er kompetensutveckling.  

Önskar ni fler eller färre Klipp? Kontakta oss för en offert.  

Frågor om klippkortet?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

75.000 kr (exkl. moms)

I klippkortet ingår 10 heldagar som kan fördelas fritt bland era medarbetare.

Ingår ej i Kompetensabonnemang

Läs mer.