Corona har vänt upp och ned på mycket i samhället, så även inom juridiken. Vad är det som gäller avtalsrättsligt, skatterättsligt, arbetsrättsligt och insolvensrättsligt? Och vad innebär egentligen regeringens krispaket rent konkret nu när det är dags för företagen att inkomma med sin ansökan till myndigheterna?

BG Institute är Sveriges största privata utbildningsinstitut inom juridik och vi har samlat fyra av landets främsta experter inom respektive rättsområde som ska reda ut de rättsliga frågorna i en paneldiskussion. Vi kommer bland annat att gå igenom verkliga och formella misstag och fallgropar och hur man undviker dessa och vilka risker som finns.

Frågorna är inte bara viktiga utan också nödvändiga för att många människor, företag och hela samhället ska lyckas ta sig igenom den pågående krisen. Med anledning av detta och den situation som nu råder kommer vi att livesända denna paneldiskussion för alla som berörs av detta eller bara är intresserade av att höras experternas syn på situationen. Denna livesändning är helt gratis och pågår i cirka en timme från klockan 13:00. Under diskussionen kommer du dessutom att kunna ställa frågor direkt till experterna via en chattfunktion. Har du redan nu frågor kan de mailas till Veronica Hult. För dem som väljer att se paneldiskussionen i efterhand finns inte möjlighet att ställa frågor.

De experter som kommer medverka i diskussionen är professor Christina Ramberg, advokat Åsa Erlandsson, advokat Hans Renman och auktoriserad skatterådgivare Urban Kardvik. Paneldiskussionen leds av Dagens Juridiks före detta chefredaktör Stefan Wahlberg.