Kompetensabonnemang E-kurser

Obegränsad tillgång till vårt e-kursbibliotek

Vill du ta del av lättillgänglig och flexibel kompetensutveckling när och var det passar dig bäst? Då är Kompetensabonnemanget E-kurser rätt abonnemangsformat för dig. Kurserna hålls alltid av de främsta experterna på sina områden och kombinerar teori och praktik för att stärka dig i ditt yrke. Med rätt kompetens kan du både utvecklas i din roll och bidra till företagets framgång.

Med Kompetensabonnemang E-kurser betalar du en engångssumma och får tillgång till hela BG Institutes bibliotek av e-kurser från samtliga områden vi erbjuder kurser inom. Under ett år kan du kan ta del av så många digitala kurser du vill.

Över 100 e-kurser
I vårt utbud finns över 100 e-kurser och till det lanseras kontinuerligt nya titlar inom aktuella ämnen. Majoriteten av alla e-kurser kommer dessutom med avslutande kontrollfrågor som ger dig möjlighet att säkerställa att du helt och hållet fått med dig det allra viktigaste från e-kursen du just tittat på. Kontrollfrågorna innebär också att du som är advokat kan tillgodoräkna e-kursen till utbildningskravet enligt Advokatsamfundets regler.

4.6 av 5 i betyg på våra e-kurser
Våra kursutvärderingar för e-kurser ligger idag på 4.6 av 5.  Kurserna hålls alltid av de främsta experterna och kombinerar teori och praktik för att stärka dig och din arbetsplats.  

Bokning och beställning av e-kurser sker via www.bginstitute.se eller via personlig kontakt med utbildningsrådgivare

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

9.900 kr (exkl. moms)

Vill du få tillgång till hela vårt kursutbud? Läs mer om kompetensabonnemang Premium här.