Kompetensabonnemang – On demand

Obegränsad tillgång till vårt on demand- och e-kursbibliotek 

Vill du gå våra kurser på en tid och plats som passar dig? Då är Kompetensabonnemanget On demand rätt för dig. Kurserna hålls alltid av de främsta experterna på sina områden och kombinerar teori och praktik för att stärka dig i ditt yrke. Med rätt kompetens kan du både utvecklas i din roll och bidra till företagets framgång.

Med Kompetensabonnemang On demand betalar du en engångssumma och får tillgång till hela BG Institutes bibliotek av eftersändningar av inspelade nyhetsdagar, en- och tvådagarskurser samt webbinarier och e-kurser från samtliga områden vi erbjuder kurser inom. Under ett år kan du kan ta del av så många digitala kurser du vill. Du har du tillgång till On demand-kurserna i upp till 30 dagar efter den livesända kursen genomfördes.

Över 100 e-kurser
I vårt kursutbud finns över 100 e-kurser och till det tillkommer ungefär 20 nya och högaktuella On demand-kurser per månad under hela året. Utbudet är dynamiskt och det tillkommer successivt nya titlar. På ett år har vi totalt över 200 kurser och du har tillgång till eftersändningen av merparten* med detta paket.

Livesända webbinarium
Våra webbinarium rör vanligtvis aktuella händelser där vi vill förmedla kunskap på ett snabbt och smidigt sätt. Dessa kan presenteras med kort varsel för att vara så aktuella och relevanta som möjligt.

On demand är inspelningar från våra kurser
Våra On demand-kurser är oftast heldagar eller tvådagarskurser medan e-kurser i regel kortare och ligger på två till tre timmar. Majoriteten av alla våra e-kurser avslutas med kontrollfrågor och är därför godkända av Advokatsamfundet som strukturerad utbildning.

4,5 av 5 i betyg på våra e-kurser
Våra kursutvärderingar ligger idag på 4,54 av 5. Kurserna hålls alltid av de främsta experterna och kombinerar teori och praktik för att stärka dig och din arbetsplats.  

*Tvådagarskurser med Johan Lagerbielke, certifieringsprodukter och fysisk kursdokumentation ingår inte i kompetensabonnemanget.

Bokning och beställning av on demand-utbildningar sker via www.bginstitute.se eller via personlig kontakt med utbildningsrådgivare

Frågor om kompetensabonnemang?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakt: Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

24.900 kr (exkl. moms)

Vill du få tillgång till hela vårt kursutbud? Läs mer om kompetensabonnemang Premium här.