Exklusivt erbjudande till dig som deltog på webbinariet.

Vill du fördjupa dig ytterligare inom detta ämne? Tillsammans med Johan har vi tagit fram en certifiering för controllers i två delar. Nu får du som anmält dig till webbinariet chansen att till kampanjpris bli certifierad controller.

20 % rabatt med koden ”cert20”.

Gäller på nedan certifieringar.

Boka senast 26 april 2024.

     Följande kurser ingår i kampanjen:

Företagsekonomi | Redovisning
Certifiering för controllers - Nivå 1
Certifiering

Längd: 6 timmar

Under Certifiering för controllers – nivå 1 lär du dig bland annat uppföljning och nyckeltalsanalys, kassaflödesanalys och budgetering.

LÄS MER
Företagsekonomi | Redovisning
Certifiering för controllers - Nivå 2
Certifiering

Längd: 3 timmar

Vill du lära dig vad controlling innebär och få en inblick i controllerns arbete med både teori och praktiska övningar? Om du har gått Certifiering för controllers – nivå 1 kommer du att känna igen upplägget med teori och övningar.

LÄS MER

Våra kursutvärderingar, som täcker hela upplevelsen, alltifrån föreläsaren och kursinnehållet till kurslokalen och bullarna i fikapausen, uppgick under förra året till i snittbetyget 4.62 av 5. Våra kurser hålls alltid av de främsta experterna på respektive område och har ett tydligt fokus om att du som kursdeltagare ska lämna kursen med nyvunnen kunskap som stärker både dig själv och din arbetsplats.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Vill du kontakta oss direkt finns vi på telefon 08-579 366 00