Sök utbildningar

Hållbara finanser – en genomgång av det nya regelverket

15 juni 2020

Under de närmaste åren genomförs EU:s handlingsplan för finansiering av hållbar tillväxt genom en rad olika åtgärder. Exempelvis införs ett europeiskt klassifikationssystem för att avgöra om en ekonomisk verksamhet är miljömässigt hållbar – Taxonomin. Ett annat exempel är införandet av omfattande nya informationskrav avseende hållbarhetsfrågor genom den s.k. disclosureförordningen.

Under detta kostnadsfria webbinarium görs en övergripande genomgång av de nya kraven och när dessa ska tillämpas. Vi behandlar även vad kraven innebär för finansmarknadsaktörer och finansiella rådgivare och hur dessa bör agera för att anpassa sig till de nya kraven.

Webbinariet genomfördes den 23 juni och pågår i ca. 1 timme. De medverkande föreläsare är advokaterna Mikaela Reinhammar och Björn Wendleby samt associate Marcus Arvidsson som alla är verksamma vid Harvest Advokatbyrå.

Din kostnadsfria beställning görs genom att fylla i dina uppgifter nedan.


  • Genom att fylla i din e-postadress och klicka på ”skicka” samtycker du till att Blendow Group använder dina personuppgifter i marknadsföringssyfte. Vi kan komma att använda din e-postadress för att inhämta andra allmänt tillgängliga personuppgifter (fullständigt namn samt telefonnummer till arbetet). När du klickar på ”skicka” godkänner du att vi kan komma att kontakta dig via e-post och telefon med erbjudanden om våra produkter kopplade till juridisk information och kompetensförsörjning. Du kan alltid ändra dig och dra tillbaka ditt samtycke genom att antingen avregistrera dig via länken i de utskick du får, eller genom att höra av dig till dataskydd@blendow.se. Personuppgiftsansvarig är Blendow Group AB (556744-7858). Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här: integritetsskyddspolicy.