Kostnadsfritt webbinarium den 22/8 - Utmaningar som ny chef

Förberedande utbildning inför Swedsec-licensiering

Att bli licensierad av Swedsec är viktigt för att hålla ett högt förtroende för företag inom finansiell sektor. Licensieringstestet är utformat för att säkerställa att du har den nödvändiga kompetensen och kunskapen som krävs för att utöva ditt yrke på ett professionellt sätt.

För att uppnå detta krävs ett godkänt resultat på ett av Swedsecs licensieringstester som ges under följande kategorier:

  • Bolån
  • Rådgivare
  • Informationsgivare
  • Specialist
  • Ledning och kontroll

Våra förberedande kurser:

Vi på BG Institute erbjuder ett heltäckande paket med förberedande kurser som täcker varje specifik yrkeskategori. Oavsett om du ska licensieras som rådgivare, specialist, informationsgivare, bolån eller ledning & kontrollfunktioner ger vi dig de kunskaper du behöver.

Om oss:

Swedsecs licensiering och tillhörande kompetenskrav har funnits i snart 20 år. Vi på BG Institute har levererat utbildningar till kvalificerade målgrupper längre än så. Tack vare vår långa erfarenhet inom utbildningsbranschen vet vi hur man skapar de bästa förutsättningarna för ett företags och en individs kompetensutveckling. Vi blandar olika lärometoder och inslag för att skapa en så dynamisk, varierande och utvecklande utbildningsmiljö som möjligt. Allt för att ni ska känna er trygga och nå era uppsatta mål.

Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa dig?

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Du kan även kontakta oss via mail på info@bginstitute.se eller telefonnummer 08 579 366 00 så berättar vi mer.

Dela sidan

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE