20 % på din första kurs med koden nykund20

Årets branschgemensamma ÅKU, för dig som arbetar på ett Swedsec-anslutet företag inom Bank & Finans, ger dig alla kunskaper som behövs för att bibehålla din licens. Oavsett om du har licens som Rådgivare, Specialist, Informationsgivare, Bolån eller Ledning & kontrollfunktioner ger ÅKU de kunskaper du behöver.

Vi erbjuder dig en kunskapsresa som du själv avgör tidsåtgången för. Genom möjligheten att hoppa över det du redan kan och repetera sådant som är mer komplicerat, blir din ÅKU flexibel och anpassas efter din licens samt dina behov. Dina uppdaterade kunskaper testas och säkerställs i flera mindre kunskapsprov under utbildningens gång.Läs mer om ÅKU på Swedsecs hemsida.


Pris per användare: 1 495 kr exkl. moms. Är ni ett större antal användare – hör av er till oss för en skräddarsydd offert.


Swedsecs licensiering och tillhörande kompetenskrav har funnits i snart 20 år. Vi på BG Institute har levererat utbildningar till krävande och kvalificerade målgrupper ännu lite längre än så. Tack vare vår långa erfarenhet inom utbildningsbranschen vet vi hur man skapar de bästa förutsättningarna för ett företags och en individs kompetensutveckling. Vi blandar olika lärometoder och inslag för att skapa en så dynamisk, varierande och utvecklande utbildningsmiljö som möjligt. Allt för att ni ska känna er trygga och nå era uppsatta mål.

Utbildningsplattform

Med vår utbildningsplattform får både administratör och licenshavare ett flexibelt och lättanvänt verktyg. Plattformen är tillgänglig både från dator och mobil. Inloggning sker enkelt och säkert via Bank-ID, vilket gör att du inte behöver hålla koll på användarnamn och lösenord.

Plattformen tillhandahåller ingående statistik som gör att man på ett enkelt och effektivt sätt kan fånga upp utbildningsbehov i organisationen. Det finns även möjlighet att ladda upp andra externa utbildningar på plattformen. Därtill kan man exempelvis på ett smidigt sätt tillhandahålla egna interna utbildningar och rutiner till de anställda och säkerställa att hela organisationen tar del av dessa.

Prisgaranti

Vi erbjuder alla nya kunder en prisgaranti, som innebär att vi garanterar en förmånligare offert jämfört med det ni betalar idag.

Vill du ha mer information eller en offert?

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Consent(Obligatoriskt)

Du kan även kontakta oss via mail på info@bginstitute.se eller telefonnummer 08 579 366 00 så berättar vi mer.

Dela sidan

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE