Hej Hanna och välkommen till BG Institute. Berätta lite om dig själv.

Jag är 20 år och det här är mitt första riktiga heltidsjobb. Jag gick ut gymnasiet för två år sen och har tidigare jobbat på ICA och på ett café.

Jag är familjekär och tycker om att umgås med mina syskon och syskonbarn. Jag gillar att det händer saker och är inte den som hamnar i tv-soffan efter jobbet. Tycker om att det är omväxlande och full fart på BG Institute och jag uppskattar att träffa människor varje dag, särskilt eftersom halva gymnasietiden spenderades hemma, på distansundervisning på grund av covid. Jag har varit på fler sammankomster på jobbet under de senaste tre månaderna, än vad jag var på hela sista året i gymnasiet. Det säger en del om hur mycket aktiviteter vi har här, och hur tråkigt livet var under corona.

Vad är din roll på BG Institute?
Jag är säljassistent vilket bland annat innebär att jag registrerar ordrar, löser administrativa uppgifter, skapar offerter, gör vissa uppdateringar på webben och skapar e-kurser i vår lärplattform.

Vad har varit roligast hittills?
Positivt att folk tidigare på denna roll har gått vidare med andra positioner i bolaget och att man får växa.

Jag gillar gemenskapen med blandade åldrar och många aktiviteter, vi har haft Halloweenfest, bokklubb och ett stort 30-årsjubileum på Grand Hotel bara sen jag började i september.

Jag har egentligen bara umgåtts med människor i min ålder tidigare. Därför är det kul att träffa personer i alla olika åldrar som kan ge tips och råd inför framtiden. Trots olika åldrar är vi inte så olika ändå.

Och vad ser du fram emot?
I och med att jag fått en bra inblick i hur en framtida arbetsplats kan se ut ser jag nu extra mycket fram emot att studera och att bli kunnig inom ett ämne. Jag studerade ekonomi-juridik på gymnasiet och har därför ett särskilt intresse för juridiken. Min plan är att bli jurist och därför är det extra kul att få jobba med Sveriges största utbildningsaktör inom juridik.

Avslutningsvis, om du fick gå vilken kurs som helst på BG Institute, vilken skulle du välja?
Jag har som sagt en administrativ roll vilket omfattar mycket arbete i Excel och Powerpoint och trots att mycket tid spenderas på detta är det väldigt mycket jag inte har lärt mig ännu. Om jag fick gå vilken kurs jag ville skulle jag därför vilja gå någon av våra certifieringskurser i Excel.

Dela sidan

Välkommen tillbaka!

Den 26 augusti öppnar vi ansvarsfullt upp våra utbildningslokaler för fysiskt deltagande igen!

Till hösten 2021 ser vi med glädje fram emot att kunna erbjuda våra deltagare fysiska platser igen. Antalet fysiska platser är dock begränsat för att skapa ett tryggt avstånd mellan alla kursens deltagare. Vi följer självklart allmänna råd, riktlinjer, föreskrifter och rekommendationer och anpassar hela tiden vår verksamhet för att kunna erbjuda er kompetensutveckling på ett tryggt och givande sätt.

Vi kommer samtidigt även fortsättningsvis att erbjuda möjlighet att delta på distans. Majoriteten av våra utbildningar sänds digitalt via livelänk, med möjligheten att även titta i efterhand. Under livesändningen har du också möjlighet att interagera med föreläsaren och andra deltagare. Distansdeltagandet har blivit mycket uppskattat av våra kunder och vi kommer att fortsätta att tillhandahålla denna service framåt.

Vi utför bl. a. följande:

-Uppmanar alla att hålla avstånd vid incheckning och pauser

-Alla deltagare kommer kunna hålla avstånd om minst en meter i sidled samt framåt och bakåt från andra deltagare i lokalen

-Daglig rengöring av alla ytor

-Handsprit och munskydd finns tillgängligt

-Fika och frukost har individuellt förpackade matvaror så långt det är möjligt.

– Lunch serveras på restaurang i anslutning till aktuell utbildningssal.

– Digitalt deltagande via livesänding

Maila oss på kursinformation@bginstitute.se om du önskar delta fysiskt, så att vi kan placera alla på ett säkert sätt.

Genom att följa rekommendationer, hålla avstånd och visa respekt för våra medmänniskor kan vi gemensamt skydda oss. Om du inte känner dig frisk så ber vi dig att följa utbildningen via livesändning eller i efterhand. Uppdaterad information finns på www.folkhalsomyndigheten.se.

20 maj 2021:

BG Institute har idag beslutat  att fortsatt begränsa våra kurser till enbart digitala arrangemang till och med den 20 augusti. Detta med hänsyn till bland annat de regionala råd som gäller om att arbeta hemifrån om möjligt samt att bara umgås med personer i det egna hushållet alternativt en liten krets. Vi följer tillsvidare utvecklingen samt de riktlinjer och rekommendationer som ges från Region Stockholm, regeringen och Folkhälsomyndigheten.

15 april 2021:

Ett nytt beslut har tagits i frågan gällande kursdeltagares  fysiska närvaro på våra kurser. Vi har kommit fram till att förlänga tidigare beslut om enbart digital närvaro fram till och den 31 maj. Därefter hoppas vi kunna välkomna er till våra kurslokaler igen. Vi följer tillsvidare utvecklingen samt de riktlinjer och rekommendationer som ges från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

26 mars 2021:

Vårt tidigare beslut om att hålla samtliga kurser enbart digitalt kommer att förlängas med tanke på det rådande läget gällande covid-19. Vi hoppas att vi får återse kursdeltagare i våra lokaler igen från och med den 3 maj. Vi följer tillsvidare utvecklingen samt de riktlinjer och rekommendationer som ges från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

23 februari 2021:

Vi beslutat att fortsatt hålla våra kurser på distans via livesändning. Vår förhoppning är att återigen kunna erbjuda fysiska kursplatser från och med den 13 april. Vi följer vidare utvecklingen samt de riktlinjer och rekommendationer som ges från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

2 februari 2021:

Med anledning av den rådande smittspridningen och den senaste tiden utveckling kommer vi fortsatt att enbart hålla våra kurser på distans via livesändning. Detta kommer att gälla till och med den 28 februari och därefter gör vi en ny bedömning av läget.

13 januari 2021:

På grund av den senaste utvecklingen av smittspridningen, uppmaningarna från Folkhälsomyndigheten och regeringen samt den nya pandemilagen har vi gjort den samlade bedömningen att fortsatt endast att erbjuda våra deltagare digitala platser via livesänding till alla kurser. Detta kommer att gälla till och med den 31 januari. Därefter kommer vi att göra en ny bedömning av läget.

Mer information finns att hitta på Folkhälsomyndighetens hemsida.

17 november 2020:

BG Institute tog den 30 oktober beslutet att till och med den 19 november endast erbjuda våra deltagare digitala platser via livesändning på grund av Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd. Mot bakgrund av beskedet från regeringen den 16 november om att sänka taket vid allmänna sammankomster till åtta personer kommer vi att fortsätta med endast digitalt deltagande till och med den 22 december.

Vi på BG Institute anpassar hela tiden vår verksamhet utifrån gällande rekommendationer, råd och riktlinjer. Genom att ta ansvar och vår vilja att anpassa oss kan vi säkerställa våra kunders kompetensutveckling samtidigt som vi ser till att göra vad vi kan för att minska smittspridningen i samhället.

Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till våra kurslokaler under 2021.

30 oktober 2020:

Som en följd av de senaste beskeden från Folkhälsomyndigheten gällande spridningen av covid-19 har vi vidtagit nya åtgärder.

Från och med måndag den 2 november kommer samtliga kurser enbart att erbjudas digitalt. Fysiskt deltagande är alltså inte möjligt. Detta kommer att gälla till den 19 november eller tills nya besked lämnas.

Mer information – folkhalsomyndigheten.se.

25 augusti 2020:

För att kunna erbjuda en bra och säker kursupplevelse erbjuder vi numera även möjlighet att delta på distans. Majoriteten av våra utbildningar sänds digitalt via livelänk, med möjligheten att även titta i efterhand. Under livesändningen har du också möjlighet att interagera med föreläsaren och få svar på dina frågor löpande.

Distansdeltagandet har under våren varit mycket uppskattat av våra kunder och vi fortsätter därför även att tillhandahålla denna service framåt.

Många av våra deltagare vill naturligtvis alltjämt medverka på kursen i våra utbildningslokaler och den möjligheten kvarstår givetvis. Antalet fysiska platser är dock reducerad jämfört med tidigare för att skapa ett tryggt avstånd mellan alla kursens deltagare.

Maila oss därför på kursinformation@bginstitute.se om du önskar delta fysiskt, så vi kan placera alla på ett säkert sätt.

Vi utför även följande:

– Uppmanar alla att hålla avstånd vid incheckning och pauser

– Daglig rengöring av alla ytor

– Handsprit och munskydd finns tillgängligt

– Fika och frukost har individuellt förpackade matvaror så långt det är möjligt. Lunch serveras på restaurang i anslutning till aktuell utbildningssal.

Genom att följa rekommendationer, hålla avstånd och visa respekt för våra medmänniskor kan vi gemensamt skydda oss. Om du inte känner dig frisk så ber vi dig att följa utbildningen via livesändning eller i efterhand. Uppdaterad information finns på www.folkhalsomyndigheten.se.

Dela sidan

Välkommen tillbaka!

Den 26 augusti öppnar vi ansvarsfullt upp våra utbildningslokaler för fysiskt deltagande igen!

Till hösten 2021 ser vi med glädje fram emot att kunna erbjuda våra deltagare fysiska platser igen. Antalet fysiska platser är dock begränsat för att skapa ett tryggt avstånd mellan alla kursens deltagare. Vi följer självklart allmänna råd, riktlinjer, föreskrifter och rekommendationer och anpassar hela tiden vår verksamhet för att kunna erbjuda er kompetensutveckling på ett tryggt och givande sätt.

Vi kommer samtidigt även fortsättningsvis att erbjuda möjlighet att delta på distans. Majoriteten av våra utbildningar sänds digitalt via livelänk, med möjligheten att även titta i efterhand. Under livesändningen har du också möjlighet att interagera med föreläsaren och andra deltagare. Distansdeltagandet har blivit mycket uppskattat av våra kunder och vi kommer att fortsätta att tillhandahålla denna service framåt.

Vi utför bl. a. följande:

-Uppmanar alla att hålla avstånd vid incheckning och pauser

-Alla deltagare kommer kunna hålla avstånd om minst en meter i sidled samt framåt och bakåt från andra deltagare i lokalen

-Daglig rengöring av alla ytor

-Handsprit och munskydd finns tillgängligt

-Fika och frukost har individuellt förpackade matvaror så långt det är möjligt.

– Lunch serveras på restaurang i anslutning till aktuell utbildningssal.

– Digitalt deltagande via livesänding

Maila oss på kursinformation@bginstitute.se om du önskar delta fysiskt, så att vi kan placera alla på ett säkert sätt.

Genom att följa rekommendationer, hålla avstånd och visa respekt för våra medmänniskor kan vi gemensamt skydda oss. Om du inte känner dig frisk så ber vi dig att följa utbildningen via livesändning eller i efterhand. Uppdaterad information finns på www.folkhalsomyndigheten.se.

20 maj 2021:

BG Institute har idag beslutat  att fortsatt begränsa våra kurser till enbart digitala arrangemang till och med den 20 augusti. Detta med hänsyn till bland annat de regionala råd som gäller om att arbeta hemifrån om möjligt samt att bara umgås med personer i det egna hushållet alternativt en liten krets. Vi följer tillsvidare utvecklingen samt de riktlinjer och rekommendationer som ges från Region Stockholm, regeringen och Folkhälsomyndigheten.

15 april 2021:

Ett nytt beslut har tagits i frågan gällande kursdeltagares  fysiska närvaro på våra kurser. Vi har kommit fram till att förlänga tidigare beslut om enbart digital närvaro fram till och den 31 maj. Därefter hoppas vi kunna välkomna er till våra kurslokaler igen. Vi följer tillsvidare utvecklingen samt de riktlinjer och rekommendationer som ges från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

26 mars 2021:

Vårt tidigare beslut om att hålla samtliga kurser enbart digitalt kommer att förlängas med tanke på det rådande läget gällande covid-19. Vi hoppas att vi får återse kursdeltagare i våra lokaler igen från och med den 3 maj. Vi följer tillsvidare utvecklingen samt de riktlinjer och rekommendationer som ges från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

23 februari 2021:

Vi beslutat att fortsatt hålla våra kurser på distans via livesändning. Vår förhoppning är att återigen kunna erbjuda fysiska kursplatser från och med den 13 april. Vi följer vidare utvecklingen samt de riktlinjer och rekommendationer som ges från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

2 februari 2021:

Med anledning av den rådande smittspridningen och den senaste tiden utveckling kommer vi fortsatt att enbart hålla våra kurser på distans via livesändning. Detta kommer att gälla till och med den 28 februari och därefter gör vi en ny bedömning av läget.

13 januari 2021:

På grund av den senaste utvecklingen av smittspridningen, uppmaningarna från Folkhälsomyndigheten och regeringen samt den nya pandemilagen har vi gjort den samlade bedömningen att fortsatt endast att erbjuda våra deltagare digitala platser via livesänding till alla kurser. Detta kommer att gälla till och med den 31 januari. Därefter kommer vi att göra en ny bedömning av läget.

Mer information finns att hitta på Folkhälsomyndighetens hemsida.

17 november 2020:

BG Institute tog den 30 oktober beslutet att till och med den 19 november endast erbjuda våra deltagare digitala platser via livesändning på grund av Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd. Mot bakgrund av beskedet från regeringen den 16 november om att sänka taket vid allmänna sammankomster till åtta personer kommer vi att fortsätta med endast digitalt deltagande till och med den 22 december.

Vi på BG Institute anpassar hela tiden vår verksamhet utifrån gällande rekommendationer, råd och riktlinjer. Genom att ta ansvar och vår vilja att anpassa oss kan vi säkerställa våra kunders kompetensutveckling samtidigt som vi ser till att göra vad vi kan för att minska smittspridningen i samhället.

Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till våra kurslokaler under 2021.

30 oktober 2020:

Som en följd av de senaste beskeden från Folkhälsomyndigheten gällande spridningen av covid-19 har vi vidtagit nya åtgärder.

Från och med måndag den 2 november kommer samtliga kurser enbart att erbjudas digitalt. Fysiskt deltagande är alltså inte möjligt. Detta kommer att gälla till den 19 november eller tills nya besked lämnas.

Mer information – folkhalsomyndigheten.se.

25 augusti 2020:

För att kunna erbjuda en bra och säker kursupplevelse erbjuder vi numera även möjlighet att delta på distans. Majoriteten av våra utbildningar sänds digitalt via livelänk, med möjligheten att även titta i efterhand. Under livesändningen har du också möjlighet att interagera med föreläsaren och få svar på dina frågor löpande.

Distansdeltagandet har under våren varit mycket uppskattat av våra kunder och vi fortsätter därför även att tillhandahålla denna service framåt.

Många av våra deltagare vill naturligtvis alltjämt medverka på kursen i våra utbildningslokaler och den möjligheten kvarstår givetvis. Antalet fysiska platser är dock reducerad jämfört med tidigare för att skapa ett tryggt avstånd mellan alla kursens deltagare.

Maila oss därför på kursinformation@bginstitute.se om du önskar delta fysiskt, så vi kan placera alla på ett säkert sätt.

Vi utför även följande:

– Uppmanar alla att hålla avstånd vid incheckning och pauser

– Daglig rengöring av alla ytor

– Handsprit och munskydd finns tillgängligt

– Fika och frukost har individuellt förpackade matvaror så långt det är möjligt. Lunch serveras på restaurang i anslutning till aktuell utbildningssal.

Genom att följa rekommendationer, hålla avstånd och visa respekt för våra medmänniskor kan vi gemensamt skydda oss. Om du inte känner dig frisk så ber vi dig att följa utbildningen via livesändning eller i efterhand. Uppdaterad information finns på www.folkhalsomyndigheten.se.

Dela sidan

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE