20 % på din första kurs med koden nykund20

Hej Hanna och välkommen till BG Institute. Berätta lite om dig själv.

Jag är 20 år och det här är mitt första riktiga heltidsjobb. Jag gick ut gymnasiet för två år sen och har tidigare jobbat på ICA och på ett café.

Jag är familjekär och tycker om att umgås med mina syskon och syskonbarn. Jag gillar att det händer saker och är inte den som hamnar i tv-soffan efter jobbet. Tycker om att det är omväxlande och full fart på BG Institute och jag uppskattar att träffa människor varje dag, särskilt eftersom halva gymnasietiden spenderades hemma, på distansundervisning på grund av covid. Jag har varit på fler sammankomster på jobbet under de senaste tre månaderna, än vad jag var på hela sista året i gymnasiet. Det säger en del om hur mycket aktiviteter vi har här, och hur tråkigt livet var under corona.

Vad är din roll på BG Institute?
Jag är säljassistent vilket bland annat innebär att jag registrerar ordrar, löser administrativa uppgifter, skapar offerter, gör vissa uppdateringar på webben och skapar e-kurser i vår lärplattform.

Vad har varit roligast hittills?
Positivt att folk tidigare på denna roll har gått vidare med andra positioner i bolaget och att man får växa.

Jag gillar gemenskapen med blandade åldrar och många aktiviteter, vi har haft Halloweenfest, bokklubb och ett stort 30-årsjubileum på Grand Hotel bara sen jag började i september.

Jag har egentligen bara umgåtts med människor i min ålder tidigare. Därför är det kul att träffa personer i alla olika åldrar som kan ge tips och råd inför framtiden. Trots olika åldrar är vi inte så olika ändå.

Och vad ser du fram emot?
I och med att jag fått en bra inblick i hur en framtida arbetsplats kan se ut ser jag nu extra mycket fram emot att studera och att bli kunnig inom ett ämne. Jag studerade ekonomi-juridik på gymnasiet och har därför ett särskilt intresse för juridiken. Min plan är att bli jurist och därför är det extra kul att få jobba med Sveriges största utbildningsaktör inom juridik.

Avslutningsvis, om du fick gå vilken kurs som helst på BG Institute, vilken skulle du välja?
Jag har som sagt en administrativ roll vilket omfattar mycket arbete i Excel och Powerpoint och trots att mycket tid spenderas på detta är det väldigt mycket jag inte har lärt mig ännu. Om jag fick gå vilken kurs jag ville skulle jag därför vilja gå någon av våra certifieringskurser i Excel.

Dela sidan

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE