20 % på din första kurs med koden nykund20

Vi lever i en minst sagt turbulent tid som ibland tenderar att helt ta över alla nyhetsflöden. Vi ska inte blunda för de problem som finns, men vi ska inte heller glömma alla de organisationer som gör allt i sin makt för att göra världen till en bättre plats. Det är till dem vi riktar oss i år.

BG Institute skänker 1000 kronor till välgörenhet för varje bokad kursplats. Årets utvalda mottagare är UNCHRRädda Barnen och Suicide Zero. Du väljer själv till vilken organisation tusenlappen från din bokning ska gå. Läs mer om varje organisation nedan.

Fyra människor per dag tar sitt liv!
Varje år tar runt 1 500 människor sina liv. Det är fyra om dagen. I statistiken döljer sig föräldrar, syskon, barn, grannar, kollegor och vänner. Självmord är ett stort samhällsproblem som vi tillsammans kan göra något åt. Suicide Zero vill få fler att göra mer för att samhälle utan självmord och gör allt för att lyfta frågan, identifiera samhällsbrister och sprida kunskap.

Varje självmord är ett för mycket.

Akut kris i Ukraina och Syrien på grund av kylan
Nu slår kylan till och det är bråttom att få fram hjälpen i tid. Det är redan kallt, och det blir snabbt värre för varje dag som går. Tält kollapsar av snömassor. Familjer har varken filtar eller vinterkläder. På natten biter kölden extra hårt – för barnen och de äldre är vintern livsfarlig.

Från akuta kriser i Ukraina och Syrien – med snöstormar och iskalla vindar – till minus 25 grader i Afghanistan.

Omedelbara och bestående skillnader i barns liv
Rädda Barnen är världens största självständiga barnrättsorganisation. De finns på plats där de gör mest nytta för barn – i Sverige och runt om i världen. Med Barnkonventionen som grund arbetar Rädda Barnen för alla barns självklara rätt att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Med fokus på långsiktigt hållbara insatser, gör de omedelbara och bestående skillnader i barns liv.

Din kompetensutveckling gör skillnad – tack för ditt bidrag.

Till kursutbudet.

Dela sidan

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE