Per Furumo

Retorikexpert

Per Furumo är konsult i muntlig kommunikation, retorik och presentationsteknik. Bland Pers uppdragsgivare finns många större företag och organisationer, bland andra flera av landets ledande juristbyråer. Per är ursprungligen sångpedagog, utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, och har omvandlat och förpackat sina kunskaper till presentationsteknik för näringslivet. Sedan 2010 medverkar Per kontinuerligt i Advokatsamfundets utbildningar.

Per har ett flertal stora uppdrag på sin meritlista som i sig visar på vilken stor kunskap han besitter. Bland annat är han sedan 2010 en del av Advokatsamfundets utbildningar för blivande advokater och utbildar dessutom verksamma advokater i Advokatsamfundets regi. Därutöver har han ett flertal uppdrag för bland annat Domstolsverket, Förvaltningsdomstolen, Justitiedepartementet och har även bistått advokater inför mål i HD.

 Image of

Per Furumo föreläser på följande kurser

Presentationsteknik | Retorik
Digital retorik
E-kurs

Längd: 1 timmar

Som deltagare får du kunskap om vad som påverkar hur vi tar in budskap och varför man triggas och attraheras till lyssning och interaktion av vissa men mindre av andra.

LÄS MER