Kostnadsfritt webbinarium med Johan Eriksson den 5/6 - Förhörsstrategier

Spridningen av covid-19 har påverkat samhället i stort med restriktioner och rekommendationer för att förhindra smittspridning. Vi på BG Institute har givetvis anpassat oss till rådande förhållanden för att värna våra kunders hälsa och tillhandahålla bästa möjliga service.

2 februari 2022:

Från och med den 21 februari kommer vi återigen att välkomna deltagare till att delta på kurs i våra kurslokaler. Vi vill däremot understryka att detta kan att ändras till ett senare datum i det fall att nu gällande restriktioner förlängs. Vi kommer i alla lägen att anpassa oss till myndigheternas råd och rekommendationer.


21 januari 2022:

BG Institute har idag beslutat att endast erbjuda digitalt deltagande fram till och med den 20 februari. Detta gör vi för att ta höjd för en eventuell förlängning av nu gällande restriktioner och för att under lätta kunders och föreläsares framförhållning gällande planering av kommande kurser.

Vi kommer precis som tidigare att fortsätta följa utvecklingen och anpassa oss efter gällande rekommendationer och restriktioner. Har du frågor är du varmt välkommen att maila oss gärna på kursinformation@bginstitute.se.


12 januari 2022:

Endast digitalt deltagande till och med den 11 februari 2022.

Den 10 januari 2022 meddelade regeringen och Folkhälsomyndigheten att flertalet hårda restriktioner återinförs från och med den 12 januari, på grund av den just nu extremt höga smittspridningen. Bland annat införs ett allmänt råd att vuxna ska begränsa sina nära kontakter inomhus samt att arbeta hemifrån när arbetet tillåter – vilket i hög grad påverkar BG Institutes kursverksamhet.

Mot denna bakgrund kommer vi endast att erbjuda digitalt deltagande på alla kurser fram till och med den 11 februari. Detta för att skydda dig som kursdeltagare men även för att skydda våra föreläsare och vår personal så att vi kan fortsätta hålla igång vår kursverksamhet.

Du kan delta digitalt genom att såväl följa kursen via livesändning, och där interagera med föreläsaren och andra kursdeltagare, som att titta på den inspelade versionen i efterhand under en period om 30 dagar.

Vi följer som tidigare utvecklingen noggrannt och ser fram emot att välkomna er tillbaka till våra kurslokaler så snart situationen tillåter det.

Maila oss gärna på kursinformation@bginstitute.se om du har några frågor så hjälper vid dig.


23 december 2021:

Den 21 december meddelade regeringen och Folkhälsomyndigheten att det införs flera nya restriktioner från och med den 23 december. Vi på BG Institute tar restriktionerna på största allvar och anpassar hela tiden vår utbildningsverksamhet till rådande rekommendationer och riktlinjer.

Vi ser till att undvika trängsel i och utanför kurslokalerna samt ser till att hålla rekommenderat avstånd mellan alla kursdeltagare. I anslutning till kurslokalen finns det även handsprit och munskydd att tillgå för de som önskar. Alla kurser under januari respektive februari sker i vårt mycket uppskattade hybridformat, vilket innebär att du som digital deltagare deltar via Zoom samt får tillgång till den inspelade kursen i 30 dagar.

Vi har i dagsläget inte infört något krav på vaccinationsbevis, även om vi starkt vill råda alla deltagare att vaccinera sig – och ta den tredje dosen när den erbjuds – samt självklart stanna hemma och följa undervisningen digitalt vid minsta sjukdomssymptom.

Om situationen framåt kräver det, så kan vi komma att införa krav på vaccinationsbevis p.g.a. att vår verksamhet träffas direkt av sådana regleringar alternativt att vi indirekt träffas via t.ex. krav för att få tillträde till lunchrestaurangen.

Tack för att du tar ansvar – tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen.

Vi önskar er en god jul och ett gott nytt år!


9 december 2021:

Vi följer noga aktuella rekommendationer samt riktlinjer och anpassar oss löpande till rådande situation.

I dagsläget har vi inte infört något krav på vaccinationsbevis, men vi uppmanar och rekommenderar alla deltagare att vara fullvaccinerade. Kurslokalerna är luftiga och vi värnar om att det ska vara lämpligt avstånd mellan alla kursdeltagare. I alla kurslokaler finns även handsprit och munskydd att tillgå för dem som önskar. Vi jobbar hela tiden för att säkerställa en så bra miljö som möjligt för genomförandet av våra kurser.

Vi säkerställer utöver detta att vi aldrig är fler än 50 personer inne i våra kurslokaler.

Slutligen vill vi starkt råda dig som upplever även lindriga symptom och/eller inte känner dig fullt frisk, att delta på kursen på distans via livesändningen istället. Både för din egen och för andras skull. Tack!


18 juni 2021:

Välkommen tillbaka!

Den 26 augusti öppnar vi ansvarsfullt upp våra utbildningslokaler för fysiskt deltagande igen!

Till hösten 2021 ser vi med glädje fram emot att kunna erbjuda våra deltagare fysiska platser igen. Antalet fysiska platser är dock begränsat för att skapa ett tryggt avstånd mellan alla kursens deltagare. Vi följer självklart allmänna råd, riktlinjer, föreskrifter och rekommendationer och anpassar hela tiden vår verksamhet för att kunna erbjuda er kompetensutveckling på ett tryggt och givande sätt.

Vi kommer samtidigt även fortsättningsvis att erbjuda möjlighet att delta på distans. Majoriteten av våra utbildningar sänds digitalt via livelänk, med möjligheten att även titta i efterhand. Under livesändningen har du också möjlighet att interagera med föreläsaren och andra deltagare. Distansdeltagandet har blivit mycket uppskattat av våra kunder och vi kommer att fortsätta att tillhandahålla denna service framåt.

Vi utför bl. a. följande:

-Uppmanar alla att hålla avstånd vid incheckning och pauser

-Alla deltagare kommer kunna hålla avstånd om minst en meter i sidled samt framåt och bakåt från andra deltagare i lokalen

-Daglig rengöring av alla ytor

-Handsprit och munskydd finns tillgängligt

-Fika och frukost har individuellt förpackade matvaror så långt det är möjligt.

– Lunch serveras på restaurang i anslutning till aktuell utbildningssal.

– Digitalt deltagande via livesändning

Maila oss på kursinformation@bginstitute.se om du önskar delta fysiskt, så att vi kan placera alla på ett säkert sätt.

Genom att följa rekommendationer, hålla avstånd och visa respekt för våra medmänniskor kan vi gemensamt skydda oss. Om du inte känner dig frisk så ber vi dig att följa utbildningen via livesändning eller i efterhand. Uppdaterad information finns på www.folkhalsomyndigheten.se.


20 maj 2021:

BG Institute har idag beslutat  att fortsatt begränsa våra kurser till enbart digitala arrangemang till och med den 20 augusti. Detta med hänsyn till bland annat de regionala råd som gäller om att arbeta hemifrån om möjligt samt att bara umgås med personer i det egna hushållet alternativt en liten krets. Vi följer tillsvidare utvecklingen samt de riktlinjer och rekommendationer som ges från Region Stockholm, regeringen och Folkhälsomyndigheten.


15 april 2021:

Ett nytt beslut har tagits i frågan gällande kursdeltagares  fysiska närvaro på våra kurser. Vi har kommit fram till att förlänga tidigare beslut om enbart digital närvaro fram till och den 31 maj. Därefter hoppas vi kunna välkomna er till våra kurslokaler igen. Vi följer tillsvidare utvecklingen samt de riktlinjer och rekommendationer som ges från regeringen och Folkhälsomyndigheten.


26 mars 2021:

Vårt tidigare beslut om att hålla samtliga kurser enbart digitalt kommer att förlängas med tanke på det rådande läget gällande covid-19. Vi hoppas att vi får återse kursdeltagare i våra lokaler igen från och med den 3 maj. Vi följer tillsvidare utvecklingen samt de riktlinjer och rekommendationer som ges från regeringen och Folkhälsomyndigheten.


23 februari 2021:

Vi beslutat att fortsatt hålla våra kurser på distans via livesändning. Vår förhoppning är att återigen kunna erbjuda fysiska kursplatser från och med den 13 april. Vi följer vidare utvecklingen samt de riktlinjer och rekommendationer som ges från regeringen och Folkhälsomyndigheten.


2 februari 2021:

Med anledning av den rådande smittspridningen och den senaste tiden utveckling kommer vi fortsatt att enbart hålla våra kurser på distans via livesändning. Detta kommer att gälla till och med den 28 februari och därefter gör vi en ny bedömning av läget.


13 januari 2021:

På grund av den senaste utvecklingen av smittspridningen, uppmaningarna från Folkhälsomyndigheten och regeringen samt den nya pandemilagen har vi gjort den samlade bedömningen att fortsatt endast att erbjuda våra deltagare digitala platser via livesänding till alla kurser. Detta kommer att gälla till och med den 31 januari. Därefter kommer vi att göra en ny bedömning av läget.

Mer information finns att hitta på Folkhälsomyndighetens hemsida.


17 november 2020:

BG Institute tog den 30 oktober beslutet att till och med den 19 november endast erbjuda våra deltagare digitala platser via livesändning på grund av Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd. Mot bakgrund av beskedet från regeringen den 16 november om att sänka taket vid allmänna sammankomster till åtta personer kommer vi att fortsätta med endast digitalt deltagande till och med den 22 december.

Vi på BG Institute anpassar hela tiden vår verksamhet utifrån gällande rekommendationer, råd och riktlinjer. Genom att ta ansvar och vår vilja att anpassa oss kan vi säkerställa våra kunders kompetensutveckling samtidigt som vi ser till att göra vad vi kan för att minska smittspridningen i samhället.

Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till våra kurslokaler under 2021.


30 oktober 2020:

Som en följd av de senaste beskeden från Folkhälsomyndigheten gällande spridningen av covid-19 har vi vidtagit nya åtgärder.

Från och med måndag den 2 november kommer samtliga kurser enbart att erbjudas digitalt. Fysiskt deltagande är alltså inte möjligt. Detta kommer att gälla till den 19 november eller tills nya besked lämnas.

Mer information – folkhalsomyndigheten.se.


25 augusti 2020:

För att kunna erbjuda en bra och säker kursupplevelse erbjuder vi numera även möjlighet att delta på distans. Majoriteten av våra utbildningar sänds digitalt via livelänk, med möjligheten att även titta i efterhand. Under livesändningen har du också möjlighet att interagera med föreläsaren och få svar på dina frågor löpande.

Distansdeltagandet har under våren varit mycket uppskattat av våra kunder och vi fortsätter därför även att tillhandahålla denna service framåt.

Många av våra deltagare vill naturligtvis alltjämt medverka på kursen i våra utbildningslokaler och den möjligheten kvarstår givetvis. Antalet fysiska platser är dock reducerad jämfört med tidigare för att skapa ett tryggt avstånd mellan alla kursens deltagare.

Maila oss därför på kursinformation@bginstitute.se om du önskar delta fysiskt, så vi kan placera alla på ett säkert sätt.

Vi utför även följande:

– Uppmanar alla att hålla avstånd vid incheckning och pauser

– Daglig rengöring av alla ytor

– Handsprit och munskydd finns tillgängligt

– Fika och frukost har individuellt förpackade matvaror så långt det är möjligt. Lunch serveras på restaurang i anslutning till aktuell utbildningssal.

Genom att följa rekommendationer, hålla avstånd och visa respekt för våra medmänniskor kan vi gemensamt skydda oss. Om du inte känner dig frisk så ber vi dig att följa utbildningen via livesändning eller i efterhand. Uppdaterad information finns på www.folkhalsomyndigheten.se.

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE