Sök utbildningar

Hur hanterar vi covid-19?

13 januari 2021

Spridningen av covid-19 har påverkat samhället i stort med restriktioner och rekommendationer för att förhindra smittspridning. Vi på BG Institute har givetvis anpassat oss till rådande förhållanden för att värna våra kunders hälsa och tillhandahålla bästa möjliga service.

13 januari 2021:

På grund av den senaste utvecklingen av smittspridningen, uppmaningarna från Folkhälsomyndigheten och regeringen samt den nya pandemilagen har vi gjort den samlade bedömningen att fortsatt endast att erbjuda våra deltagare digitala platser via livesänding till alla kurser. Detta kommer att gälla till och med den 31 januari. Därefter kommer vi att göra en ny bedömning av läget.

Mer information finns att hitta på Folkhälsomyndighetens hemsida.


17 november 2020:

BG Institute tog den 30 oktober beslutet att till och med den 19 november endast erbjuda våra deltagare digitala platser via livesändning på grund av Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd. Mot bakgrund av beskedet från regeringen den 16 november om att sänka taket vid allmänna sammankomster till åtta personer kommer vi att fortsätta med endast digitalt deltagande till och med den 22 december.

Vi på BG Institute anpassar hela tiden vår verksamhet utifrån gällande rekommendationer, råd och riktlinjer. Genom att ta ansvar och vår vilja att anpassa oss kan vi säkerställa våra kunders kompetensutveckling samtidigt som vi ser till att göra vad vi kan för att minska smittspridningen i samhället.

Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till våra kurslokaler under 2021.


30 oktober 2020:

Som en följd av de senaste beskeden från Folkhälsomyndigheten gällande spridningen av covid-19 har vi vidtagit nya åtgärder.

Från och med måndag den 2 november kommer samtliga kurser enbart att erbjudas digitalt. Fysiskt deltagande är alltså inte möjligt. Detta kommer att gälla till den 19 november eller tills nya besked lämnas.

Mer information – folkhalsomyndigheten.se.


25 augusti 2020:

För att kunna erbjuda en bra och säker kursupplevelse erbjuder vi numera även möjlighet att delta på distans. Majoriteten av våra utbildningar sänds digitalt via livelänk, med möjligheten att även titta i efterhand. Under livesändningen har du också möjlighet att interagera med föreläsaren och få svar på dina frågor löpande.

Distansdeltagandet har under våren varit mycket uppskattat av våra kunder och vi fortsätter därför även att tillhandahålla denna service framåt.

Många av våra deltagare vill naturligtvis alltjämt medverka på kursen i våra utbildningslokaler och den möjligheten kvarstår givetvis. Antalet fysiska platser är dock reducerad jämfört med tidigare för att skapa ett tryggt avstånd mellan alla kursens deltagare.

Maila oss därför på kursinformation@bginstitute.se om du önskar delta fysiskt, så vi kan placera alla på ett säkert sätt.

Vi utför även följande:
– Uppmanar alla att hålla avstånd vid incheckning och pauser
– Daglig rengöring av alla ytor
– Handsprit och munskydd finns tillgängligt
– Fika och frukost har individuellt förpackade matvaror så långt det är möjligt. Lunch serveras på restaurang i anslutning till aktuell utbildningssal.


Genom att följa rekommendationer, hålla avstånd och visa respekt för våra medmänniskor kan vi gemensamt skydda oss. Om du inte känner dig frisk så ber vi dig att följa utbildningen via livesändning eller i efterhand. Uppdaterad information finns på www.folkhalsomyndigheten.se.