Sveriges främsta föreläsare

Marknadsledande utbildningsaktör

Auktoriserat utbildningsföretag

Under detta webbinarium utforskar vi hur du kan förbättra ditt självledarskap genom att planera, prioritera och fokusera för att skapa kontroll och effektivitet i både din vardag och ditt arbetsliv.

Med grund i hjärnforskningen ser vi på hur vi kan arbeta mer hjärnsmart, öka arbetsglädjen och minska de negativa konsekvenserna av stress.

Då många idag arbetar hemifrån kommer vi även att gå igenom strategier för hur vi skapar en hälsosam arbetsmiljö på distans.

Som deltagare får du en översikt över: 

  •  Att arbeta hjärnsmart
  • Tips för att lättare kunna fokusera och undvika distraktioner
  • Att jobba proaktivt och få bättre kontroll på dagen och veckan
  • Effektiva metoder för hemarbete

Målgrupp: 

Webbinariet vänder sig till alla som vill utveckla sina arbetssätt, få mer gjort och må bättre, oavsett om du arbetar på kontoret eller hemifrån.

Vill du fördjupa dig i ämnet 

I kursen Personlig effektivitet får du konkreta verktyg och metoder för att stärka din känsla av kontroll över tiden, arbetsuppgifterna och informationsflödet. Med bas i vad vetenskapen säger om hur våra hjärnor fungerar fokuserar vi på hur du jobbar smart och effektivt, hur du kan öka arbetsglädjen och minska de negativa konsekvenserna av stress. Efter dagen har du med dig en personlig handlingsplan så att du direkt kan börja omsätta dina nya kunskaper i praktiken.

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakt: Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

Kostnadsfritt

Kurstillfällen

02 Sep 2024

Webbinarium

Platser finns

Webbinariet kommer att livesändas den 2 september kl. 12.00-12.30

Du kommer att få en länk till det livesända webbinariet under eftermiddagen dagen före eller på förmiddagen samma dag som webbinariet sänds.

FÖRELÄSARE

presentation-board 2
 Image of
Anna Theisz Berglund
Beteendevetare
Läs mer