Sveriges främsta föreläsare

Kostnadsfria webbinarier

Auktoriserat utbildningsföretag

Det upphandlingsrättsliga regelverket innehåller bestämmelser om hur upphandlingsprocessen ska genomföras när det offentliga köper varor, tjänster och byggentreprenader. Men regelverket för även med sig ett antal avtalrättsliga frågeställningar vars svar inte alltid är klara. På webbinariet behandlas några av de avtalsrättsliga frågor som uppstår i samband med en offentlig upphandling och offentliga kontrakt, till exempel förhandlingar under förfarandet , olika typer av offentliga kontrakt och möjligheten att göra ändringar i offentliga kontrakt.

Vill du fördjupa dina kunskaper?
Under heldagskursen Avtalsfrågor i offentlig upphandling och offentliga kontrakt behandlas olika typer av avtalsrättsliga frågor som uppstår i samband med en offentlig upphandling och offentliga kontrakt.

Som kursdeltagare får du en översikt över:

  • Information om förhållandet mellan upphandlingsreglerna och avtals- och köplagen.
  • Information om möjligheterna att förhandla i offentliga upphandlingar.
  • Information om reglerna om avtalsändringar i offentliga kontrakt.

Målgrupp:

Kursen passar för inköpare, upphandlare, jurister och ekonomer som arbetar med det upphandlingsrättsliga regelverket och som behöver kunskap om de avtalsrättsliga bestämmelserna i den offentliga upphandlingen och om offentliga kontrakt.

Förkunskaper:

Deltagarna bör ha kännedom om regelverket om offentlig upphandling, då kursen i första hand vänder sig till de som arbetar med upphandlingsregelverket.

Syfte:

Syftet med seminariet är att presentera de avtals- och kontraktsrättsliga frågor som är aktuella i samband med offentliga upphandlingar och offentliga kontrakt.

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakt: Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

Kostnadsfritt

Kurstillfällen

23 Apr 2024

Webbinarium

Platser finns

Webbinariet hålls den 23 april kl. 12.00-12.45

Du kommer att få en länk till det livesända webbinariet under eftermiddagen dagen före eller på förmiddagen samma dag som webbinariet sänds.

FÖRELÄSARE

presentation-board 2
 Image of
Andrea Sundstrand
Doktorand
Läs mer

Ingår i Kompetensabonnemang

Läs mer